Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Baseinas Lapų Skimmer Valymo Giliai Maišą Net Akių Šiukšlių Catcher be Polių Baseinas, Spa Tvenkinio Priežiūros Reikmenys
img
img
img
img
img

Baseinas Lapų Skimmer Valymo Grynasis Akių Gaudytojas be Polių Baseinas, Spa Tvenkinio Priežiūros Reikmenys 23x14x2inch

Informacija:

Praktinis baseinas lapų skimmer net paprastas baseinas priežiūra, lapų vanduo putojantis švarus ir pakviesti.

Kaušeliai iš lapų, klaidas ir kitų rūšių šiukšles iš jūsų baseinas, tvenkinys, kubilas, fontanas ar didelių žuvų talpykloje.

Bauda akių užskaitos leidžia be vargo perkelti per vandens, efektyviai kaušeliai iki net mažiausio klaidas ir dalelių.

Tvirtas, aukštos kokybės plastiko rėmas, nebus sulenkti, pasukti ar nutraukti esant apkrovai.Su sklandžiai kraštai, nebus sugadinti jūsų baseinas liner.

Lengva pritvirtinti prie standartinio teleskopinis polių (nepridedami) , vieną-mygtuką atleiskite.Arba taip pat galite naudoti baseine net pats.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Dydis: 58 x 36 x 5 cm/22.83 x 14.17 x 1,97 colių

Pastaba:

1. Polių nėra įskaičiuoti!

2. Dėl vadovo matavimo, gali būti nedidelių nuokrypių.

Pakuotė:

1 x Baseinas Lapų Skimmer Ju

Mokėjimo >> 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >> 1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >> 1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >> 1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimų >> Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

  • Medžiaga: Abs
  • Modelio Numeris: Baseinas Valymo Grynasis

Žymos: žuvų tvenkinys polietileno lakštai