Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Mini Šuo Balsuokite Visada Mano Širdyje Katė Balsuokite Mažas Atmintį Urnos Mini Urnos Šunų Dėl Pelenų Atminimo Dovanos Už Savo Augintiniai
img
img
img
img
img
img

Aprašymai:

Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, atsparus vandeniui, neturi nuotėkio, ne deformacijos, jokio blukimo, patvarus.Aliuminio lydinys pet urnos gali būti naudojamas paminėti savo artimaisiais ir augintiniais, ir išlaikyti brangius prisiminimus iš savo gražių šunų, kačių, paukščių ir pan.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šunų Balsuokite

Spalva: Rožinė/Mėlyna

Uždarymas: užsukamu

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Dydis: apie 3x4cm/1.18x1.57" (DXH)

Pakavimo Sąrašas:

1x kremavimo jar

Pastaba:

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Dėl apšvietimo efektai ir Kameros kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Jaukus Namas Meilės】Išlaikyti savo meilužio šiltas!Smulkių naminių Gyvūnėlių Balsuokite, yra išreikšti savo amžiną meilę, nėra kitų variantų, laidotuvių išreikšti savo meilę dėkingi, ir svarbus asmens ar naminių gyvūnėlių.

2.【 Aukštos Kokybės Medžiagos,】 Pet Balsuokite, yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, su užsukamu dizaino, atsparus vandeniui, ne nuotėkio, ne deformacijos, ne nyksta, ir patvarus.

3.【Amžinos Meilės】Šuo Balsuokite atstovauja savo meilę, minint įnašas jūsų lovedor pet katė ar šuo turi padaryti, kad jūsų gyvenimas, nuostabus ir pagarbus būdas pailsėti iki gulėti šiame skoningas suvenyrų dėžutė.

4.【Daugybe Funkcijų, Pet Balsuokite】Gali būti naudojamas paminėti savo artimaisiais ir augintiniais, Katė Balsuokite, jis gali būti naudojamas saugoti džiovintos gėlės, dantų, plaukų, ir tt., ir išsaugoti brangius prisiminimus iš savo gražių šunų, kačių, ir paukščių.

5.【Plačiai naudojamas】galite įdėti jį į savo kambarį, miegamasis, studijų, židinys ar biure, kad jūsų partneris yra visada su jumis.Mini Šuo Balsuokite, tinka įvairiomis progomis.Vežtis jį namo išreikšti savo meilę ir nepataikė!

  • Pet Tipas: Maži Gyvūnai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Produkto tipas: Urnos
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno