Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Durų Vainikas Levandų Vainikas Už Kambario Durų Dirbtinis Levandų Vainikai Netikrą Levandų Vainiką Gėlių Vainikas Dekoro Priekines Duris
img
img
img
img
img
img

Savybės:

1. Jį galima pakabinti ant sienos, durų ar net židinys ar ne namas, sodas, terasa, tai yra puiki dovana šeimai ir draugams.

2. Jis gali būti laikomas gražiausių pasveikinimo ženklas.

3. Idealiai tinka kabinti kavinės, restoranai, biurai ir prekybos vietose papuošti namus atvykę svečiai.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS gėlių

Svoris: apie 160g

Dydis: apie 40*ne didesnis kaip 36 cm/ sudarė 15,75*14.17 colių

Vidinis skersmuo: apie 17cm/ 6.69 colių

Pakavimo Sąrašas:

Levandų Vainikas*1

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš ABS gėlės, Durų Vainikas Levandų patvarus, nebus kaip realus gėlės, likti gražus, ir baigia visus sezonus apdaila, sutaupyti pinigų ir leidžiančia patogiai naudoti kasdien.

2.Glausta ir Turtinga: Levanda Vainikas yra ryškus ir natūralių, ryškių spalvų, paprastas ir elegantiškas, ir gali būti laikomi gražiausių sveiki apdaila.

3.Platus Taikymo: Priekiniai Durų Vainikas plačiai naudoti, puikiai tinka kabinti ant sienos, durys, židiniai, ne kiemuose, ir net kavinės, restoranai, biurai ir komercinės patalpos sveiki atvykę svečiai.

4.Naujienos d dvasia Dovana: Vainikas už Durų išreiškia jūsų priežiūra ir meilė, ir yra puiki gimtadienio ar Kalėdų dovana jūsų giminės, draugai, kaimynai, kolegos.

5.Namo Apdaila: Patraukli apdaila, Dekoratyviniai Vainikas tinka mokytis, miegamasis, balkonas, kiemas, sodas, ūkio, biuro, ir t.t., sukurti stiprią šventinę atmosferą jums.

  • Formos: Round
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija