Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Raudonos, Žalios Balionų, Konfeti 12Inch Helio Balionų Girliandą Arch Rinkinys Su Raudonu Kaspinu Kalėdų Vakarėlį Balionai 102Pcs
img
img
img
img
img
img

Raudonos, Žalios Balionų, Konfeti 12Inch Helio Balionų Girliandą Arch Rinkinys Su Raudonu Kaspinu Kalėdų Vakarėlį Balionai 102Pcs

[Aukštos kokybės Balionai Helio] Raudonos, Žalios Konfeti Balionai su raudonais Kaspinais,jie tinka Kalėdų šalis kaip fonas, kad atrodo puošnus ir prabangūs.Kalėdų Latekso Balionas, netoksiški ir nekenksmingi, balionas yra tvirti ir ilgaamžiai, palaiko helio arba oro.Jūs neturite nerimauti, ašarojimas ar sprogus po infliacijos.

[Lengva Surinkti ]Tik trukti 30 minučių, kad visi balionai kartu, ir pakabinti jį kaip šalis, fonas, atrodo spalvingas Kalėdų šalis fonas, dekoracijos.Oro liks balionus kartu laiko bent 7 dienas.

[NAUDOJIMO PROGA]: Puikus Kalėdinis vakarėlis,baby shower,bachelorette, vestuves,mokyklos baigimo sezoną,jubiliejai,įmonių renginiai, kontaktai,foto ūgliai,ir bet kokios specialios veiklos.Papuošti šalies namuose ar bet kur, kur, kaip foto stendo fonas ir sukurti ilgalaikius prisiminimus.

[DĖMESĮ & ĮSPĖJIMAS]: Prašome nepilkite per daug balionai taip pat venkite nudegimo nuo saulės, perkaitimo, smailus daiktas ir per didelės trinties.

Prašome atkreipti dėmesį:

1. Latekso balionų (daugiau kaip 10 cm) galima užpildyti helio 4-8 valandas.

2. Smūgis balionų, konfeti ne daugiau kaip 3 valandas prieš savo renginius.

3. VENGTI tiesioginių saulės spindulių, šilumos.IŠVENGTI stipraus vėjo.VENKITE pernelyg didelės trinties.Naudoti PATALPOSE rekomenduojama!Saugokite, kad į saulę.Amžiaus grupė: Vaikams nuo 3 metų.UŽDUSIMO PAVOJUS - Vaikams iki 8 metų, gali uždusti ar užspringti dėl uninflated arba skaldytų balionai.Suaugusiųjų priežiūros nereikia.Laikyti pripūsti balionai, saugokite nuo vaikų.Ištrinti defektais, balionai ne vieną kartą.

spalva:Raudona + tamsiai žalia

Medžiaga:lateksas

Pakuotės Turinys:

40 x 12inch Raudonos Latekso Balionų

40 x 12inch Žalia Lateksiniai Balionai

20 x 12inch Balionų, Konfeti

2 roll x 10m ilgio Raudonu Kaspinu

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Forma, Stilius: vaisiai
  • Proga: Šalis