Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • 3D Žvakių Liejimo Vaško Žvakių Liejimo Aromaterapija Gipso Žvakė "PASIDARYK pats" Silikono Rankų darbo Sojų Kubelių Muilo Pelėsių Žvakė, Todėl Prekes
img
img
img
img
img
img

Kulka Taškų:

1、Daugkartinio naudojimo Silikono Formos: Tai kubo žvakių formos yra pagaminti iš maisto kokybės silikono, non-stick apdaila daro taip lengvai paleisti ir švarus, todėl ji gali būti pakartotinai po valymo.

2、Kūrybinis Dizainas: Tai sukėlė aikštėje žvakė silikono formos, su gražaus dizaino, unikalios formos, ir aiškios tekstūros, idealiai tinka priėmimo asmeninį rankdarbių.

3、Tinka Pradedantiesiems: Tai silikono pelėsiai yra lengva ir nėra lengva klijuoti, todėl jis yra lengvai demould, net jei tai yra pirmas kartas, naudoti pelėsių, kad rankų darbo žvakės.

4、Plačiai Taikoma): Šie žvakė-priėmimo klojiniai gali būti naudojami, kad derva meno projektai, pvz., formuojant muilo, žvakių pasta, namų skulptūra apdaila, vidaus apdaila ir kt.

5、Puiki Dovana: "PASIDARYK pats" rankų darbo žvakė silikoninės formos yra idealiai tinka priėmimo dovanos šeimos ir draugų gimtadienius, Kalėdas, Motinos Dieną, ar Valentino Diena.

Savybės:

1. Tai sukėlė aikštėje žvakė silikono formos, su gražaus dizaino ir aiškios tekstūros, idealiai tinka priėmimo asmeninį amatų.

2. Pelėsiai yra pagamintas maisto kokybės silikono, kuri turi puikų plastiškumą ir lengvai demoulding.

3. Kad žvakė, kišti skylę su didele adata, išlaikyti vaškas viko per apačioje pelėsių, įberti mėgstamų ingredientų ir išlaikyti ingredientų, kol dar visiškai suformuota.

4. Mūsų silikoninės formos yra puikus jums, jūsų šeimai, jūsų draugams arba tiems, kurie mėgsta amatų.

5. Šis "PASIDARYK pats" pelėsiai gali būti naudojami, kad derva meno projektus, pavyzdžiui, formuojant muilo, žvakių pasta, namų skulptūra apdaila, vidaus apdaila ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris: Apie 168g

Produktų Sąrašas:

Silikono formos*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Medžiaga: silikono formos
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Dydis: Silicone mold