Parduotuvė

  • Namuose
  • Namų Tobulinimas
  • Universal Edition Vonios, Praustuvo Kamščiu, Drenažo Kamštis,Bounce Core Push-Tipo, Praustuvo Kamščiu, Už 1.02-Skirti 1,96 Colio Išleidimo Angos
img
img
img
img
img
img

Universalus dydis: Mūsų kriauklė kanalizaciją, sietai gali būti naudojama 99% kriaukle drenažo skyles. (Vidinis diameter1.02inch-skirti 1,96 colių) nesvarbu, baseino, vonios, praustuvo kanalizaciją arba dušas, vonia kanalizaciją, jis gali dirbti su visais. (PASTABA: įsitikinkite, Kad jūsų kriauklė kanalizaciją, tiesiai-per daugiau nei 1.67 cm aukščio.)

Lengvas montavimas: nėra montavimo priemonės yra reikalingos; jums reikia tik paimti iš senųjų plug ir įdėti jį į kriauklę kamštis užbaigti; paprasta konstrukcija, lengva visiems diegti, tiesiog paspauskite apatinę dalį, viršutinį dangtį, kad perjungimas tarp dviejų režimų (Išlaikyti vandens/drenažo)

Atnaujintas Dizainas: vonios kriauklės kamštis yra patogiau ir naudingiau, nei reguliariai, praustuvo kamščiu.Patobulinta pop-up kriaukle išleidimo anga turi anti-užsikimšimo krepšelio viduje, kurie gali užkirsti kelią į kanalizaciją iš pakimba su plaukais.Be to, ji ateina su anti-slip gumos kilimėlis ir du dydis, guminiai žiedai, siekiant išvengti vandens nuotėkio.

Aukštos kokybės medžiaga: Mūsų drenažo kamštis pagamintas iš Nerūdijančio plieno medžiagos, kuri yra anti-rust ir anti-kreko.Jis turi gerą atsparumą ir sandarumą, greitą drenažo, ir jis gali greitai antspaudas ir vandens nutekėjimo vienu Mygtuko .

Anti-Užsikimšimo Dizainas: kriaukle kiaurasamtis apsaugo telkinius nuo nepageidaujamų šiukšlių ir tvarko kanalizaciją teka laisvai laikant užsienio daiktus nuo slydimo į kanalizaciją.

Spalva:Juoda+geltona

Medžiaga:Nerūdijantis plienas + žalvaris

Dydis:61 x 48mm

Pakuotės Turinys:

1 * Kriauklės Kamštis

3 * Tarpiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija