Parduotuvė

  • Namuose
  • Namų Tobulinimas
  • 304 Nerūdijančio Plieno, Mini Rutulinis Ventilis(1/2 Colio Moteriška x Male) NPT Sriegis, Vandens Srauto Reguliatorius, Galvos Kontrolės Vožtuvas
img
img
img
img
img
img

FITMENTS: 1/2 colio standarto jungtys, NPT - moterų ir vyrų, suderinamas su dažniausiai showerhead jungtys Šiaurės Amerikoje.

FUNKCIJOS: Tai nerūdijančio plieno rutulinis vožtuvas naudoti kaip showerhead uždaryti vožtuvo, RV dušo uždaryti vožtuvo ar vandens taupymo reguliuojamas vožtuvas, kuris taip pat plačiai naudojamos namuose, vonios kambarys, virtuvė, RV, Ratų ir pan.

PATIKIMAS ir SANDARUS: Ši dušo išjungti padarė vienas gabalas statybos ir blow-out įrodymas kamieninių sumažinti nuotėkio ir vožtuvas dae.

PATVARI MEDŽIAGA: Ši dušo galva išjungti vožtuvas pagamintas iš 304 nerūdijančio plieno korpusas ir rutulys daug didesnis našumas (aukšta šilumos varža, didelis atsparumas korozijai ir slėgio atsparumo), patvaresni ir sunkiau, nei įprastą Žalvario ir Plastiko vienas.

LENGVA NAUDOTI: ilgai nerūdijančio rankena ir įjungimo/ išjungimo jungiklis su ketvirtis yra sukurta apie šį dušas uždaryti vožtuvo, kuris padarė antgalis lengvai įjungti ir valdyti vandens srautą lengvai!

NPT Tipas: Moteriška x Vyrų Sriegis

dydis:Apie 50mm ilgio

Medžiaga:304 nerūdijančio plieno

spalva:Sidabrinė

Pakuotės Turinys:

1 * Dušo Galvutė Uždarymo Vožtuvo

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Modelio Numeris: Naujas
  • Struktūra: Kontrolės

Žymos: vožtuvas kamuolys varomas, zinker vožtuvas kamuolys, vožtuvas mini r56, vožtuvas kamuolys g12, nerūdijančio vožtuvas kamuolys, g 12 vožtuvų kamuolys, 12 nerūdijantis vožtuvas 6mm, mini telefono "bluetooth" plaukimo, 1 vožtuvas iš nerūdijančio plieno užvirinti, vario 12 vožtuvas