Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Plastikiniai Pietūs Konteinerių Ne lūžus Mikrobangų Draugiškas Miltai Langelį Namų Virtuvė, Valgomasis, Universalumas, Patvari, nepralaidi vandeniui
img
img
img
img
img
img

Savybės:

1.Maisto kokybės Plastiko: Maisto produktų laikymo plastikiniai konteineriai yra pagaminti iš aukštos kokybės maisto klasės, plastiko, BPA nemokama.Aukštos ir žemos temperatūros vandeniui, -10℃-110℃, mikrobangų krosnelė saugus.Prašome nuimkite dangtelį prieš išleidimą į mikrobangų.

2.Lengva Nešti: Mūsų plastikiniai priešpiečių dėžutė turi tris padalinius, galite imtis įvairių maisto produktų, tuo pačiu metu, nėra lengva string skonį, dangtis turi kur dėti stalo įrankius, lengva nešiotis.

3.Pasirinkti Jūsų Mėgstamiausia: Maisto produktų laikymo plastikiniai konteineriai gali būti naudojamas saugoti ką nors iš vaikų užkandžiai, naminių gyvūnų maistas, imtis-out užsiliko, ir dar daugiau!

4.Universalumas: Šiuos maisto konteineriai turi nepralaidžiose dizaino, kompaktiškas, patvarus ir lengva naudotis, ir gali būti naudojami namuose laikyti pietūs, biuro, valgio ruošimo, kempingas, piknikai, ar kitomis progomis!

5.Aptarnavimas po pardavimo: Jei turite kokių nors problemų, nedelsdami susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti ją kaip galima greičiau.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: maistinė PP5 plastiko+304 nerūdijančio plieno

Gaminio dydis: 20*13.2*7cm

Talpa: 1400ml

Laikyti šiltai ilgis: 1-2h

Skelbimas:

1.Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

2.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Gaminio Dydis: 20*13.2*7cm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno, Maisto klasės PP5 plastiko+304 nerūdijančio plieno
  • Formos: Stačiakampis