Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Kalėdų Vertus Bell Rankiniai Skambinkite Bell Super Garsiai Šventė Tiekimo Metalo Paslaugų Bell Vakarienė Bell Žaidimas Bell Sporto
img
img
img
img
img
img

Aprašymas:

Šios Kalėdos Vertus Varpas pagamintas iš aukštos kokybės metalo ir medienos medžiagų.Rankomis poliruoto rankena suteikia malonią tekstūrą.Puikiai tinka šalims ir susibūrimai.

Savybės:

Aukštos Klasės Medžiaga: Pagaminti iš metalo ir medienos medžiagų.Anti-išnyks ir nuo rūdijimo.

Tinka Progoms: super garsiai ir aiškiai garso.Puikiai tinka vestuvėms ir šventėms.

Unikalių Dekoro: unikalus dekoras Kalėdų ir kitomis festivalio dienomis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kalėdų Vertus Bell

Medžiagos: Metalas + medis

Dydis: 12*6.3 cm/4.7*2.48 colių (vidut.)

Svoris: 40 g (vidut.)

Pakavimo Sąrašas:

1 * Kalėdų Vertus Bell

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[Unikalus Ergonomiškas Dizainas]: Kalėdų Vertus Bell yra suprojektuoti su rankomis poliruoto tekstūros, kad nėra lengva paslysti iš jūsų rankos, siūlanti ergonomiška medinė rankena, kad jūsų patogumui, speciali ergonomiška Kalėdinis namų dekoras.

2.[Aukščiausios Medžiaga]: Ranka Paskambinti Bell yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo, medžiagos, siūlanti anti-išnyks, anti-rust, ir patvarus veiklos rezultatus, pagamintos pagal griežtus kokybės kontrolės.

3.[Montavimo Kartų]: Ne tik koncertai, bet ir sporto renginių, Metalo Vertus Varpai, siūlanti super garsiai ir aiškiai garso, tinka vestuvių ceremonijos, šalys, susibūrimai.

4.[Kelis Tikslais]: Rankiniai Bell, taip pat montavimo, už tai, kad vestuvių bell, šuo varpas, ir katė bell, tobula, kad būtų naudojamas kaip vakarienė bell, paslaugų bell, maldos varpelis, žaidimas varpas, ir arbatos bell, ne tik namams, bet ir biurams.

5.[Idealus Pasirinkimas]: Metalo Skambinkite Bell yra montavimo, Kalėdų, Naujų Metų, Padėkos, ir kitos šventės, rodo savo meilę ir rūpestį draugus, šeimas ir artimuosius, idealus pasirinkimas housewarming dovana tiems, kurie mėgsta senovės tradicijas.

  • Rinkinys Tipas: NO
  • Elektroninis: NO
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas Didmeninės: NO