Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Dvipusis Non-stick, Sulankstomas Grill Keptuvėje Sandwich Pelėsių Sumuštinių Kepimo skardos Pusryčiai Puodą Blynas Maker H9z4
img
img
img
img
img
img

Sumuštinių Skrudintuvas Taurę Maker Grotelės Pusryčiai Kempingas, Žvejyba

Bendras dydis: 37*15.5*3cm/14.57*6.11*1.18 į

Privalumai: Lengvas, Švarus, Grotelės, Rankinis, Non-Stick, Nešiojamų, Buvimo-Cool Rankenos

Forma: Stačiakampis

Spalva: Juoda

Viryklės Tipas Suderinamumas: Dujos

Pakuotėje yra: 1pcs* Sumuštinių Skrudintuvas

Medžiaga :

Nonstick danga:

Į bakeware sudaro non-stick danga.Su nonstick danga saugo sumuštiniai ir užkandžiai iš nepriliptų prie skardos, taigi jums nereikės nerimauti apie tai, valymas.Ne klijuoti paviršius taip pat reiškia, kad net šilumos paskirstymo.Šis skrudintuvas bus šilumos greitai ir tolygiai, todėl jūs galite prep ir kuko maisto greitai, be undercooking ar deginimą, ypač, jei esate tik laiku.

Karščiui atsparios rankenos:

Tai nonstick skrudintuvas yra sukonstruoti su ilga rankena, kuri baigiasi su karščiui atspariu dangčiu.Jums niekada nereikės nerimauti apie deginimas pirštais, nes apima ne elgesio šilumos.Taigi jūs galite saugiai pasukti pusių, šilumos jūsų sandwich tolygiai.

Savybės:

Mėgaukitės šilta taurę ir užkandžiai lauke:

Kilnojamiesiems maisto gaminimo sprendimas.Dabar jūs galite mėgautis karšta sumuštiniai ir karšti užkandžiai ne, per daug.Mėgaukitės lengvai virimo karštų patiekalų lauke ir šį paslaptis įrankis su jumis ant kempingų keliones, žygius pėsčiomis, žvejyba, arba net tiesiog piknikus parke arba sode.

Tinka dujų kaitvietės, ne indukcinės kaitvietės.

Galutinis non-stick skrudintuvas, be jokių laidų ar netvarka, jūs galėsite padaryti skanus taurę.Tai yra labiausiai veiksminga, paprasta naudoti ir super patogus non-stick skrudintuvas grotelės skanus kepinti sumuštiniai ir karšti užkandžiai.

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Have a nice day!

  • Tipas: Keptuvės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: CE / ES
  • Keptuvės Tipas: Keptuvės & Skillets