Parduotuvė

img
img
img
img
img
img

Gamtos Pilka StripedCow Slėpti Kilimas Modernus Dizainas CR-18

Cowhides iš Brazilijos paprastai yra laikoma geriausia pasaulyje.Daugelis cowhides įsigyti vietose, pavyzdžiui, Texas, Oklahoma turi slepia, kad yra kilę iš Meksikos (paprastai daug mažesnis kokybės), ar kitoje šalyje, pavyzdžiui, Argentinoje arba Kolumbijoje, kai rauginimo procesas yra ne taip kruopščiai.

Ką cowhides mes naudojame, yra tik iš Brazilijos.

100% AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS karvės odos KILIMAI IR PAGALVĖLĖS - RugFur yra savo namus plačiausią pasirinkimą originali karvės odos kilimai bei pagalvės.Mūsų karvės odos produktai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės kailio ir yra prieinami įvairių dydžių, spalvų, formų ir stilių, Iš susipažinęs atrodo, tokių kaip juoda ir balta ir tigrinis spalva dažytų, metalinių ir kratinys dizaino.

UNIKALUS & ELEGANTIŠKAS DIZAINAS - tai, Ką matote, yra tai, ką jūs gaunate.Atrasti gamtos grožį ir kaimiškas žavesio RugFur tai originali karvės odos kilimai ir pagalvėlės, kad tikrai atitiktų jūsų dekoro jūsų namuose ir biure.

ŽEMIAUSIOS KAINOS garantija - RugFur yra jūsų geriausias pasirinkimas, išskirtinių ir už prieinamą kainą karvės odos kilimai, karvės odos pagalvių ir minkštų baldų.Mes jau gamykloje, todėl mes galima garantuoti, kad jums gauti mažiausią galimą kainą.

CUSTOM UŽSAKYMUS?

Jei tu negali rasti BŪTENT tai, ko jūs norėjote, siųskite mums pranešimą.Visus KAILIO kilimai yra rankų darbo pagal mūsų ekspertų amatininkų.Mes galime pritaikyti bet ir visų bazinių savybių kilimas, kad atitiktų jūsų poreikius.

KODĖL VERTA RINKTIS MUS?

ODM&OEM paslauga palaikoma,mes galime padaryti bet kokio dydžio ir bet kokio modelio, kaip jums patinka.

  • Amžiaus Grupė: Suaugusieji
  • Modelio Numeris: CR-18
  • Medžiaga: Karvė Paslėpti
  • Plauti Stilius: Automatinė Plovykla, Plauti Rankomis
  • Kilmės: BR(Kilmės)
  • Naudoti: Namuose, DURYS, Grindų, Patalpų
  • Funkcija: Anti-Slydimo, Išnyks Atsparus
  • Modelio Tipas: dryžuotas

Žymos: dizaineris kilimai prabanga, fluffly kilimas, karvės odos balta, kilimų, avikailio, karvė kilimas