Parduotuvė

  • Namuose
  • Dirbtinis Papuošalai
  • Velykų Kiaušinių Velykų Vainikas Durų Vainikas Velykų Vainikas Už Durų Papuoštas Dirbtinėmis Kiaušiniai, Gėlės Ir Žalios Spalvos Lapai Perfec
img
img
img
img
img
img

Rankų darbo Vainikas: Šis Velykų kiaušinių vainikas yra apie 30 cm skersmens, rankų darbo, graži ir turtinga, ir tiesiog pridėti šventinę atmosferą.

Velykų Apdaila: Šis vainikas yra suprojektuoti su Velykų elementus, 8 spalvos kiaušinių, geltonos gėlės ir įvairūs lapai.

Puiki Kambario Puošmena: vainikas prideda naują pavasario kvėpavimas į bet kurį kambarį naudodamiesi elegantiškas spalvų ir natūralią išvaizdą.

Lengva Laikyti: nereikia valyti ar išlaikyti, tai vainikas yra puiki vėjo ir saulės pasipriešinimo, neblunka, todėl ji gali būti saugomi ilgą laiką.

Platus naudojimas: Šis Velykų vainikas yra tinkama už durų arba sienos kambarį.Jis taip pat tinka dekoravimo vestuvėms, etapai, restoranai, gimtadienius ir t. t.

Specifikacija:

Pavadinimas: Velykų vainikas

Medžiaga: dirbtinis augalas + ABS

Dydis: Apie 30cm/11.8 colių skersmens

Neto masė: Maždaug 200g

Įpakavimas: Dėžutės

Pakavimo sąrašas:

Velykų vainikas*1

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Žymos: metalo velykų vainikas, velykų tiulio vainikas, tika vainikas, Gėlių plaukų vainikas, vasaros velykų vainikas, papuošimai velykų vainikai, velykų vainikas ratan, velykinis vainikas, vainikas maudymosi kostiumėlį, kalėdų vainikas