Parduotuvė

  • Namuose
  • Patalynė
  • Naujagimio Fotografijos Baby & Turbaną Skrybėlę Mėnesio Įvykis Kūdikio fotosesiją Rekvizitai Krepšelį Užpildo Kilimas Kūdikių
img
img
img
img
img
img

Naujagimio Fotografijos Baby & Turbaną Skrybėlę Mėnesio Įvykis Kūdikio fotosesiją Rekvizitai Krepšelį Užpildo Kilimas Kūdikių

OOTDTY

Savybės: Baby Suvystyti Antklodė & Hat Foto Rekvizitai Komplektas: minkštas kūdikių antklodė fotosesiją nustatyti suprojektuoti su gėlių modelio, atkurti modeliavimas wombs kai wrap jums kūdikis, patogiai ir lengvai paketą, jūs vaikelis, kad beanie kepurė su mazgas uodega gali PASIDARYK pats savo mėgstamą formos, paketas ateina su 1 x antklodė, 1 x mazgas skrybėlę.

Odos Draugiškas Medžiaga: kūdikio nuotrauka rekvizitai komplektas kvalifikuota pieno pluošto medvilnės medžiagos, netoksiška kvapas-mažiau spalvotas spausdinimas, super minkštos ir odos draugiškas užtikrinti savo patogūs dėvėti, pralaidžios orui medžiagos, labai tampri, su patvariais spektakliai.

Multi-Purpose Foto Rekvizitai: Nepaisant foto fotografavimo rekvizitai, minkštas baby wrap & turbaną skrybėlę taip pat tinka naudoti kasdien arba bet ypatingomis progomis, baby shower šalis, naujagimio mėnesio fotosesiją, gimtadienio, ir Kalėdų, ir kt.Gerai suknelė jūsų kūdikis imtis puikių nuotraukų, išsaugoti lobis akimirką ir pasidalinkite savo kūdikio augimą su draugais ir šeima.

Universalus Dydis: kūdikį skrybėlę su minkšta elastinga, turbanas stilius matomas ir dydis tinkamas ir tinka 0-6months kūdikių hoodcircumference.Suvystyti antklodė su puikus dydis 80 x 80cm/31.49 x 31.49 ", kuri tinka įvairios kūdikių aukštis.

Puikus Dušo Dovana: Mūsų foto rekvizitai drabužių rinkinys puikiai tinka kūdikiams, naujagimiams, tinka juos kasdien dėvėti, puikus foto prekėms, įvairioms progoms, atostogų šalys, dušas šalis, Kalėdų, Naujųjų Metų švenčių šeimos susibūrimo nuotrauką fotografavimo aksesuaras.

Techniniai duomenys: Gaminio Matmenys: apytiksl.Suvystyti antklodė 80 x 80cm/31.49 x 31.49 colių, skrybėlė ilgis 40cm/15.74 colių, hoodsize 15cm/5.9 colių

Medžiaga: Pieno Pluošto Medvilnės

Stiliaus Variantas: Animal/Lapų

Grynasis Svoris: apytiksl. 128g/0.28 kg

Paketą Sudaro: 1 x skrybėlę, 1 x suvystyti antklodė

Komplektą Sudaro: 1 x Kūdikių Mazgas Skrybėlę

1 x Suvystyti Antklodė

pastaba: Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

  • Medžiaga: Medvilnės
  • CN: Kinija
  • Lytis: Unisex
  • Sezonas: Pavasarį Ir Rudenį
  • Amžius: 0-6m
  • Kilmės: Žemyninė Kinija