Parduotuvė

img
img
img
img
img

A1807420A Atsargines Dalis Klaviatūros sonny nemokamas pristatymas

Būklė : Naujas

Gamintojas: SONY

Dalies Numeris: A1807420A

SONY A1807420A Atsargines Dalis Klaviatūros

Mokėjimo politiką:

Mes priimtas TIK Paypal,

Visi aukciono daiktai turi būti sumokėta visa.

Pristatymas adresas turi būti tos pačios kaip Paypal patvirtinti adresą, jei ne, susisiekite su ir patvirtinkite su mumis.

Grąžinimo politika:

1. Garantija ir Garantijos sąlygos pradėti nuo pirkimo dat.

2. Jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta, susisiekite su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas.

3. Mes esame laimingi galėdami padėti jums su grąžinamosios išmokos arba mainus per 30 dienų nuo produkto gavimo sąlyga, kad visi originalioje pakuotėje ir priedai pradinę būklę.

Pašarų atgal:

Mes labai vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus ir visų penkių žvaigždžių DSR reitingą, jei jūs patenkinti mūsų prekės ir paslaugos.

Afer paslaugos:

Aš vertiname jūsų atostogų 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, mums gavus jūsų prekės, jei jūsų prekė nebuvo atvyko ar nėra taip, kaip aprašyta ir norėsite palikti neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis pirmą kartą.Suteikite mums galimybę

kad viskas jums tinka, ir mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

Apie mus:

Aukščiausios klasės Nešiojamas dalių platintojas nuo 2002 m. Jūs galėtų gauti ne tik gerą kainą, bet taip pat garantija laikas ir profesionalus aptarnavimas po pardavimo.

Renovuojame visų pagrindinių prekinių ženklų nešiojami kompiuteriai ir "Apple ""Mac", "ipad" mūsų paslaugos apima: Pakeisti skaldytų ekranus, korpusas, sugedusios klaviatūros, pagrindinėse plokštėse ir kt.

Prašome susisiekti su mumis citata.

Susisiekite su manimi

Sveiki atvykę į susisiekti su manimi :Gintaro shen

SKYPE ID: notebookparts

Jei turite kokių nors problemų,sveiki atvykę į mane, ačiū!laimingas shoping!

Pažymėti:

  • P/N: A1807420A
  • Prekės Pavadinimas: zylife
  • Suderinamos Prekės: SONY
  • Modelio Numeris: Klaviatūra
  • Prašymas: Nešiojamas kompiuteris

Žymos: originali sony dalys, aptakus išsiskyrė plaukų, juodas perukas išsiskyrė vidurio, "sony" 100 atsarginės dalys, pusės išsiskyrė baltos spalvos perukas, išsiskyrėme perukas, viduryje išsiskyrė perukas, byla sony xepera, sony mdr lankelis atsarginių, byla sony ringke