Parduotuvė

img

Spalvotas jutiklis box HD-S108

HD-S108 palaiko realaus laiko stebėsenos temperatūrą ir drėgmę, supančią aplinką.Ryškumo jutiklis leidžia LED ekranas automatiškai reguliuoti ryškumą, LED ekranas, kaip aplinkinių ryškumo pokyčiai.Į S108 taip pat palaiko perjungimo programą ir ryškumas veikimą LED ekranas infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo pultas.S108 tinka naudojamas asinchroninis duomenų valdytojas.

Led Ekranas Atveju

Mūsų Gamykloje

1. Su profesine technikos ir plėtros komanda, mes esame tiesioginis Gamykla specializuojasi led ekranas valdymo kortele, led ekranas, modulio, maitinimo led ekranas, led ekranas, ir kiti led ekranas, priedai ir kt. 2. Su daugiau nei 10 metų patirtis, modernūs gamybos ir bandymų įrangos,puikiai įmonės valdymo sistema,aukštos kokybės mokslinius tyrimus ir valdymo komanda, aukštos kokybės led ekranas valdiklis, visi aukščiau pateikti mums tapti populiarus tiekėjas. 3. Su mūsų aukštos kokybės ir paslaugų mūsų produktai buvo eksportuojami į įvairias šalis ir regionus Pietryčių Azijoje, Australijoje, Europoje ir Amerikoje ir pan.

Pristatymas Express

1. Mes Laivas visame Pasaulyje. 2. Prekės yra vežamos iš Kinijos per EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT ir oro paštu (su sekimo numeriu) ir kt. 3. Pristatymo laikas priklauso nuo kurjerių įmonės ,miestai, vietos muitinės ir kitų veiksnių; Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, tačiau ši tarptautinė pristatymo laivybos laikas bus, labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietinius papročius, tikiuosi, jūs galite suprasti, jei yra kokių nors krovinio vėlavimas sukelia minėtų priežasčių.

Susisiekite Su Mumis

  • Vamzdis Chip Spalva: Spalvotas
  • Pikselių: P3 P4 P5 P6 P8 P10
  • Prekės Pavadinimas: SZLIGHTALL
  • Modelio Numeris: HD-S108
  • Rodymo Funkcijos: Video
  • Naudojimas: Patalpų

Žymos: mobiliųjų p6, p6 knyga, ventiliatorius p6, rankos p6, hota p6-įkroviklis, telefonai p6, p6 animacinių filmų, p6 ziajać, p6 koja, p6 baterija