Parduotuvė

img
img
img
img
img
img

Savybės:

1. Šoninės Kišenės: Šie vidpadžiai yra šalutinis kišenės ant kiekvienos kojos on-the-go saugojimo.Ar jums reikia skyrelio saugoti savo išmanųjį telefoną, automobilio raktus ar piniginę, tai yra, kad apkarpytos antblauzdžiai už jus.Dar geriau, kad juostos yra pagrindinis kišenės kitų daiktų jums gali prireikti parduotuvę, pvz., plaukų ryšius, apkabos, arba grynaisiais pinigais.Sunkiųjų kuprinės ar didelių gabaritų maišeliai yra dalykas, kad praeityje, kaip šie vidpadžiai yra toks patogus, kad jūs galite keliauti hands-free.

2. Medžiaga: Šios sporto kelnės pagamintos iš 79% poliesterio ir 21% spandex, suprojektuotos, kad labiausiai pažengę anti-squat keturių-way stretch medžiaga.Mūsų veiklos antblauzdžiai niekada rodys, kada pasilenkti, pritūpti ar lunge.Matoma panty linijos yra dalykas, kad praeityje, todėl įsitikinkite, kad esate visiškai patenkinti.

3. Aukštos Juosmens, Pilvo: Moterų Jogos Kelnės teikti paramą, suspaudimas, kad pilvo, sėdmenų, jų didelio juosmens pločio elastinės juostos yra skirta maksimali aprėptis, kai lenkimo arba tempimas, padeda užmaskuoti tų blogų meilės rankenas, o kad pilvo, kad valdymo pultas yra taip pat naudinga, tai didelis, kad juosmens ir nebus slydimo išjungti jūsų juosmens, kai veikia ar tupint.

4. Sviestinis Minkštos Tekstūros: kad itin minkštos tekstūros moterų treniruotės antblauzdžiai pašalina trinties ir trinties, todėl jums jaustis kaip jūs ne dėvėti ką nors dirbant ar praktikuojančių joga; jie kvėpuojantis, prakaitas-wicking, hip-kėlimo, tampri, ir patvarus.

5. Patogus: Šių paaukštintu liemeniu pilvą klosčių pateikti švelnus suspaudimo dėl jūsų vidurinė dėl atspalvių ir tinka-ieškote išvaizdą.Su 22" inseam, mūsų paaukštintu liemeniu treniruotės antblauzdžiai yra populiarus stilius, skirta įvairaus amžiaus moterims labai tinka ir komfortą.Aukšto liemens suteikia moterims daugiau pasitikėjimo savimi ir leidžia jiems atrodyti ir jaustis savo geriausia.kad 4-way ruožas juda su jumis, išlaikyti savo formos, laikui bėgant.

Aprašymas:

Audinys yra matinis ir yra paaukštintu liemeniu dizainas, kuris tinka jūsų kūno, puikiai modernią išvaizdą.Drėgmės perdavimo sistemos dagčiai toli prakaito ir greitai džiūsta.Puikus antblauzdžiai joga, treniruotės, treniruoklių salė, bėgimo, bet kokio tipo treniruotės ar kasdieniam naudojimui.Activewear jungia stilius, funkcionalumas ir efektyvumas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: poliesterio ir spandex

Tipas: apkarpyti kelnės, sportinės kelnės, jogos kelnės

Pareigos: pilvo, sėdmenų, kvėpuojantis

Pakuotė:

1pc* Kelnės

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Tipas: apkarpyti kelnės, Sportinės kelnės, Jogos Kelnės
  • Lytis: MOTERIS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Audinio Tipas: Broadcloth
  • Medžiaga: Poliesteris, Spandex, poliesterio ir spandex
  • Uždaryti Tipas: Elastinga Juosmens
  • Funkcija: Pilvo, Sėdmenys, kvėpuojantis

Žymos: moteris fitneso, Jogos Kelnės, sporto drabužiai vyrams mokymo, moterų aukšto juosmens capri antblauzdžiai sporto salė veikia, Antblauzdžiai