Parduotuvė

  • Namuose
  • Baldai
  • Biuro kėdė ratų pakeitimo gumos kėdės ratukai yra tinkamos kietmedžio grindys ir kilimai būtų tinkamos
img
img
img
img
img
img

Biuro kėdė ratų pakeitimo gumos kėdės ratukai yra tinkamos kietmedžio grindys ir kilimai būtų tinkamos kėdės pakeitimo biuro kėdė pagalvėlės

Ypatybė:

Apsaugoti jūsų grindų: Suvynioti į minkšto poliuretano medžiagos, mūsų nauji ratai yra užtikrinamas ne iki nulio bet kokio paviršiaus arba palikti ženklai.

Patikimą sunkiųjų struktūra: visą atramos ir vidaus dalys yra pagamintos iš aukštos kokybės plieno, lengva įdiegti, ir patvarus.

Mėgaukitės sklandžiai ir tyliai šviesos: sklandus ir tylus riedėjimo; mūsų preciziniai rutuliniai guoliai kartu su vibracijos slopinimo poliuretano padangos padaryti geležinkelių sklandžiai ir be triukšmo.Jie gali išvažiuoti kietmedžio grindys, kilimai, plytelės, betonas, akmuo arba vinilo.

Skiriasi nuo tradicinių ratais: mažėjimas tradicinių kėdės ratukai su įbrėžimų, kiliminė danga, plaukų ir grindų buvo išspręsta.Išlaikyti savo brangaus kietmedžio saugus.

Montavimas yra labai paprastas: nėra jokių priemonės yra reikalingos; ištraukite senų biuro kėdžių ratukai ir stumti naujus ratus, kol strypas yra tvirtai pritvirtintas ir saugus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plienas ir Guma

Rato skersmuo: 73mm (2-7/8") - Maždaug 3"

Kotelio Ilgis: Apie 22mm (7/8 colio)

Kotelio Skersmuo: Apie 10mm or11mm

Spalva: Juoda Skaidri

Montavimo būdas: įdėta nuoroda

Komplektą Sudaro:

1 arba 5 x Kėdės Ratukai

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Žymos: biuro kėdė, ratų taisymas, biuro kėdė minkšta ratų, biuro kėdė ratų fiksuotas, kaip užrakinti biuro kėdė ratų, biuro kėdė ratų m6, biuro kėdė ratų marmuro, lankstymo biuro kėdė ratų, gumos biuro kėdės, kilimėliai, kaip pakeisti biuro kėdė ratų, biuro kėdžių ratukai guminiai