Parduotuvė

img
img
img
img
img
img

Naujas Kalėdų Tema Aišku, Silikoninis Spaudas Dekoratyviniai Kalėdų Gumos Antspaudas Stamp

OOTDTY

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės

Patvari medžiaga: skaidrus antspaudas yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų silikono medžiaga, su bauda kūrinys, sklandžiai kraštai, tvirtumo ir patvarumo, ir tai nėra lengva sulaužyti arba deformuotis.

Lengva valyti: Ji galima valyti su vandeniu, po to naudoti, lengva valyti ir gali būti pakartotinai naudojamas ilgą laiką, norėdami sutaupyti pinigų.

Naudojimas: galite naudoti mūsų antspaudai, "PASIDARYK pats" iškarpų albumai, pakvietimai, Kalėdiniai atvirukai, gimtadienio dovanos, dekoracijos, foto albumas rėmai, kišenėje iškarpų albumai, dienoraščiai ir klasės papuošalai.

Prabangus dovanos: Tinka kaip "PASIDARYK pats" prabangus rankų darbo dovanų savo draugams, šeimai ar vaikams.Puiki dovana amatų mėgėjai.Jūsų namų dovanos bus staigmena jūsų draugams daug.

Paprasta naudoti: tereikia nuplėšti antspaudas iš skaidrūs lakštai ir klijuoti ant akrilo blokuoti, tada taikyti dažų sandariklio, vieta raštas turi būti atspausdintas ant paviršių, kurie turi būti nudažyti, o tada paspauskite sunku, o gauti objektą, aišku, Gražus modelis.

Specifikacija: Medžiaga: Silikonas

Dydis: Apytiksl. 15x15 cm/5.91x5.91

Komplektą Sudaro: 1x Kalėdų Silikoninis Spaudas

pastaba: 1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Žymos: justbecause aišku, antspaudas, istorija knyga, aišku, antspaudas, antspaudai, aišku, kalėdų, firenan aišku, antspaudas, aišku, antspaudai pelių kalėdų, aišku, antspaudai kalėdų neklaužada, leidžia taurę aišku, antspaudas, aišku, antspaudai didelis kalėdinis, aišku, antspaudai natale, purfect aišku, gumos antspaudas