Parduotuvė

img
img
img
img
img
img

Plunksnų Gėlių Ausies Smeigės Kortelės Auskarai Papuošalai Rodyti Kortelę Auskarai Ekrane Demonstruoja Counter Tops Kūrybos B03B

OOTDTY

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės

Šie karoliai korteles ekranas yra pagamintas iš patvaraus kartono, kuris yra storas ir kietas, nėra lengva sulaužyti arba deformuoti, ir gali jums tarnauti ilgą laiką.

Mūsų auskarai laikikliai pardavimo gali būti plačiai naudojamas saugoti savo juvelyrikos namuose arba naudoti wrap savo rankų darbo papuošalai ir suteikti jį kitiems.

Su auskaru kortelės turėtojas gali būti naudojamas kaip auskarai ekranas korteles, karoliai ekranas korteles, auskarai žymas, papuošalai ekranas korteles, auskarai Kraft popierius, žymekliai, auskarai smeigės kainų žymekliai, papuošalai kainų etiketes.

Rinkinį sudaro 100 vienetų auskarai korteles, kuri tinka jums laikyti naminius kaklo, ausų, žiedai, apyrankės ir kt.

Auskarai kortelės turėtojas gali naudoti, saugoti ir tvarkyti papuošalai, auskarai, geras ausies smeigės rodo, vitrinos ir counter tops ar kitų amatų rodo; Ar jūs galite suteikti jiems kaip dovanos jūsų draugams.

Specifikacija: Medžiaga:Popierius

Tipas:1/10/2/3/4/5/6/7/8/9(Pasirinktinai)

Dydis:7x5cm/2.76x1.97inches

Rinkinį Sudaro: 100 Vienetų Popieriaus Auskarai Korteles/Set

pastaba: Prašome leisti 0-3mm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

  • Elemento Tipas: Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
  • Modelio Numeris: /
  • Kilmės: Žemyninė Kinija