Parduotuvė

  • Namuose
  • Drabužių Siuvimo & Audinys
  • 17 VNT Dinozaurų Lyginimo Pleistras Išsiuvinėtu Siuvimo Pleistrai Siūti Aplikacijos Dekoratyvinis Už Striukės, Marškinėliai, Džinsai Drabužiai
img
img
img
img
img
img

17 VNT Dinozaurų Lyginimo Pleistras Išsiuvinėtu Siuvimo Pleistrai Siūti Aplikacijos Dekoratyvinis Už Striukės, Marškinėliai, Džinsai Drabužiai, Medžiagos: Aplikacijos pleistrai yra pagamintas iš neaustinio audinio ir siuvinėjimo, su ryškių spalvų ir mielas dinozaurų modelius.Naudojant šiuos geležies lopai, kad jūsų drabužiai ir rankinės atrodo labiau individualizuotas.

Atskleiskite Savo Asmenybę: siuvinėjimas pataisų rinkinyje yra 17 skirtingų stilių.Įvairių dydžių, spalvinga dekoratyvinė "PASIDARYK pats" pleistrai gali padaryti, kad jūsų drabužiai ir kiti reikmenys, daugiau patrauklus ir savitas.

Lengva Naudotis: Tiesiog įdėkite siuvinėjimo dėmė ant drabužių ir paspauskite jį su geležies apie 20-30 sekundžių (prieš lyginimo, prašome įsitikinkite, kad jūsų drabužiai yra ironable medžiagų).Jei norite, kad būtų tvirtesnė ir gražesnė, taip pat galite naudoti adata ir siūlais siūti dėmės ant drabužių.

Praktinių Siuvimo Reikmenys: Siūti pleistrai tinka remontas/apdailos švarkai, džinsai, marškinėliai, sijonai, suknelės, kepurės, drobė batai, kuprinės, užuolaidos, sofa-lova, užvalkalai, paklodės, pagalvės ir kt.Siūti iš geležies arba iš jų padengti skylės ir dėmės.

Puiki Dovana Idėja: Šių dinozaurų geležies pleistrai yra puikus dovanas šeimai ir draugams, kurie mėgsta "PASIDARYK pats" amatų, gali būti naudojamas kaip gimtadienio dovanos, Kalėdų dovanos, festivalis dovanos ir kt.

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: audinys

Pakuotės Turinys:

17 * Dinozaurų Aplikacijos Lopai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Dydis: 0
  • Kilmės: Žemyninė Kinija