Parduotuvė

  • Namuose
  • Motociklo Įranga Ir Dalys
  • 300W Maitinimo Keitiklis DC 12V Į 110V AC Automobilinis Įkroviklis Keitiklis Su 4,8 4 USB jungtys Ir 1 AC Realizavimo Automobilio Adapteris
img
img
img
img
img
img

300W Maitinimo Keitiklis DC 12V Į 110V AC Automobilinis Įkroviklis Keitiklis Su 4,8 4 USB jungtys Ir 1 AC Realizavimo Automobilio Adapteris

Atnaujinti 300W Maitinimo, Keitiklio:Suteikia 300 w nuolatinė DC į AC elektros tinklo ir 600 w peak galia.Ši automobilio energijos keitiklio funkcijų 1 110V AC realizavimo rinkos ir 4 USB jungtys, didžiosios įkrovimo string žibintai, nešiojamas, krūties siurblys, CPAP mašinos, purkštuvas, žaidimų konsolės, pakurti, DVD grotuvai, šviesos, iphone, iPad, ir kiti elektroniniai prietaisai.

Greitas Įkrovimas:1 110V AC realizavimo rinkos gali imti didesni įtaisus, tokius kaip nešiojamieji ir planšetiniai kompiuteriai ar prijungti naujas adapteris daugiau apmokestinimo poreikius; 4 USB įkrovimo jungtys (0-2.4)gali automatiškai aptikti jūsų prietaisų gaunamas optimalus krovimo greitis, geras pasirinkimas, kaip būtiną automobilių reikmenys.

Dvigubos apsaugos mechanizmas:Smart chip + įmontuotas saugiklis dvigubos apsaugos mechanizmas.Saugaus įkrovimo dizainas suteikia apsaugą nuo perkaitimo, po ir per įtampos įkrovimas, trumpojo jungimo, perkrovos ir per didelė įkrova.Kai produktas aptinka kaltės pati, keitiklio bus automatiškai išjungti srovę, ir užsidegs raudona lemputė priminti vartotojui.

Nešiojamų dizainas kelionės:iPhone dydžio dizainas idealiai tinka naudoti ant, atostogas, darbą, keliones ir kempingas. 24 colių cigarečių degiklio kištuką daro galios keitiklis gali būti prijungtas prie beveik bet kokios transporto priemonės.Ilgio Laidas yra 33 colių, lengvai pasiekti galinių sėdynių, su tvirtinimo juosta,kuri yra patogiau laikyti.

Smart Premium Aušinimo Efektas:Patvarus metalinis korpusas suteikia papildomų apsaugos nuo lašų ir iškilimų.Įmontuotas tylus automatinis temperatūros valdomas aušinimo ventiliatorius padeda sumažinti šilumos ir išvengti trūkumo.

Pavadinimas: 300W Galios Keitiklis

Modelis: 300W 12V į 110V

Tipas: Transporto Priemonės Keitiklis

Grandyno topologijos: full tiltas

Išėjimo įtampos kreivės formos: kvadratas banga

Įvesties įtampos diapazonas: 12V (10V~15V) (V)

Išėjimo įtampa: 110V (90V~120 V) (V)

Galingumas: 300W (W)

Keitiklio efektyvumas: 90 (%)

Įtampos reguliavimas lygis: 1 (%)

Apkrovos reguliavimas norma: 5 (%)

Išėjimo dažnis: 60 (HZ)

Max nepertraukiama galia: 300w

Piko Power600w

Įėjimo Įtampa: DC12v

Išėjimo Įtampa Diapazonas: AC110-120V

Išėjimo Dažnių Diapazonas: 60+/-3 hz

Išėjimo signalo: Modifikuotų sinusinės bangos

Perkrovos ir Trumpojo jungimo Apsauga: Taip

Įmontuotas Aušinimo Ventiliatorius: Taip

dydis: 15.29 x 13.41 x 5.89 cm

Medžiaga: Metalas

spalva: mėlyna

Pakuotės Turinys:

1 x Power Inverter

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija