Parduotuvė

img
img
img
img
img
img

Vairo Krepšys, Dviračių nuoma priekinės rankenos krepšys

* ❤ Paprastas įrengimas: Naudoti Pleistrą austinio diržo sagties įdiegti, stiprus sukibimas ir stora sagtis, tvirtas ir neslidus, lengvai

montavimas be įrankių.Daugiafunkcinis dviračio vairo krepšys yra įrengta su reguliuojamu dirželiai, krepšys yra nuimamas ir turi ilgą gyvenimą.

* ❤ Didelės talpos: didelės talpos gali turėti daugelį kasdienių reikmenų, tokių kaip mobilieji telefonai, rankšluosčiai, mažos priežiūros priemonės ir kt.

Medžiaga dviračių maišelis yra pagamintas iš Tinklelio audinio/Trys-line ažūriniai audiniai, kuris yra labai atsparus ir lengvai plaunamas.

* ❤ Vandeniui: dviračio krepšys pagamintas iš vandeniui audinio, be baimės įprasta lietus, jis gali apsaugoti turinį, į maišą.

Jos lengvai valomos, kad jums tiesiog reikia, nuvalykite jį švelniai.Maišas burną yra atsparus vandeniui roll-dizainas,

galite susukti jį švelniai ir tvirtinamas skersai kelią lietaus vanduo įvesti į maišą.

* ❤ ji yra conveniet, kad pertvarkyta Kuprinė

* ❤ Lengva Valdyti mobiliojo telefono, net jei jis į maišą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Žymos: palaiko motociklų krepšiai, neperšlampamas maišas motociklas, motociklų krepšiai panniers, motociklų krepšiai šunims, neperšlampami maišai dviračiai, atsparus vandeniui ląstelių motociklas, atsparus vandeniui kaukė motociklas, atsparus vandeniui motociklo drl, atsparus vandeniui motociklo bws, atsparus vandeniui motociklo sirena