Parduotuvė

img
img
img
img
img
img

Dažų Edger Voleliu, Teptuku Dažai Edger Combo Komplektas, Švarus-Sumažinti Dažų Edger Voleliu, Teptuku, Dažų Šepečiai Saugus Įrankis

Patogumas - rankena dažų edger voleliu, teptuku jau lanko dizainas, kuris tinka radianas žmogaus piršto, taip, kad jūs galite turėti daugiau patogiai; be to, rankena gali būti nustatytas vertikalia kryptimi, arba pasukti, kad galėtumėte naudoti jį iš visų pusių.

Lengva Naudoti - mažas teptukas, dažų edger pasirinktinio įvedimo rinkinys leidžia jums rūpintis kampe lengvai; mažas šepetys taip pat gali būti mokama kompensacija didelis volelis su dažų visiškai kraštų ir kampų, kurie yra ne šepečiu, kurį voleliu.

Lengva Valyti - galite pašalinti voleliu ir mažu šepetėliu iš rankinių dažų edger voleliu, teptuku, ir taikyti dažų skiedikliu arba trinties alkoholio valymas; Jai nereikia valyti visą įrankis, todėl ji patogu naudoti kasdien, be kenkia jūsų rankose.

Plačiai Taikyti - clean-cut teptuku gali būti taikomas sienų, langų rėmų, lubų, baldų paviršių, ir kt.; Jis gali tapyti didelio paviršiaus, o galite dažyti durų rėmo, palangės ar kitų siaurų paviršių.

Spalva:Balta+geltona

Medžiaga:plastikas

Dydis:31 x 12 x 6.5 mm

Pakuotės Turinys:

1 * Dažai Edger

2 * volai

2 * šepetėliai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Žymos: dažų volelis cleaner, dažų edger, dažai latekso edger, rinkinys