Parduotuvė

  • Namuose
  • Namų Dekoras
  • Mėnulis Gėlių Siuvinėjimas 59 x 51 Cm/ 78 x 59 Colių Mėnulio Sodas Gobelenas Poliesteris Mėnulio Augalai Gobelenas Sienos Kabo kiliminė danga, Sienos
img
img
img
img
img
img

[Minkštas ir Patvarus] siuvinėjimas yra pagamintas iš 100% premium poliesterio audinio, kuris yra minkštas, patvarus, odos draugiškas, lengvas, ir lengvai pakabinti ar paketas, toli už savo vidaus arba lauko naudojimui.

[Puikus Size] yra 2 dydis pasirinktinai: 150 x 130cm (59.1 x 51.2 in), 200 x 150cm (78.7 x 59.1 in), su tobula dydžio, galite pakabinti jį visur.Plunksnas ryškias spalvas ir trapumą linijos bus pridėti savo kambario, daugiau nuolatinių harmoningą apdaila.

[Sienų Dekoras] Ši siena gobelenas yra skirtas gražus mėnulis ir gėlių modelio, kūrybos, ryškios spalvos ir retro meninę atmosferą.Ji padės stebuklinga pakeisti savo kambarį ir suteiks jums malonią nuotaiką minučių.

[Keli Naudoja] Šis gobelenas sienos kabo gali būti naudojama sienų dekoracijos, lovatiesės, staltiesės, iškylų kilimėliai, paplūdimio kilimėliai, joga antklodes, sofos apima ir kt.

[Lengva Įdiegti ir Švarus] Ateiti su priedu rinkinys, todėl jūs galite lengvai pakabinti jį.Naudokite tik šalto vandens, rankų, arba lengvas skalbimo mašinų, nenaudokite baliklių ar geležies.Taip pat galite lengvai geležies, esant žemai temperatūrai.

Produkto Pavadinimas: Mėnulis Gėlių Siuvinėjimas

Pagrindinės Savybės:

Pakankamai didelis dydis: mėnulio ir gėlių siuvinėjimas tinka įvairių dydžių, įvairių scenos.Mūsų gobelenai yra pakankamai dideli, kad fotografuoti arba papuošti savo namus.

Fantazijos dizainas: Šis augalas gobelenas priima aukštos raiškos spausdinimo technologija.Mėnulis yra apsuptas gėlių, augalų ir vynmedžių.Gražus spaudinių, trapumą modelius, ir ryškių gėlių spalvų.yra jūsų geras pasirinkimas.

Puiki dovana: Gali būti naudojamas kaip sienos dekoras, lubų dekoras, kolegijos bendrabučio dekoro, lovatiesės, užuolaidos, iškylų kilimėliai, paplūdimio antklodės, staltiesės, ar net padengti nepageidaujamų dėmių jūsų namuose.

Specifikacija:

Medžiaga: Poliesteris

Dydis (nebūtina): 150cm x 130cm/59.1 x 51.2 tam, 200cm x 150cm/ 78.7 x 59.1 į

Pastaba:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų vadovas matavimai.Dėkojame už jūsų supratimą.

1 x Gobelenas

2 x Įrašus

3 x Nagai

Sienos Kabo Kiliminė Danga ,Sienos Meno Dekoro

  • Medžiaga: 100% Poliesteris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija