Parduotuvė

  • Namuose
  • Biurų Ir Mokyklos Reikmenys
  • Biudžeto Rišiklis, A6 PU Odos Sąsiuvinis Planavimo Organizatorius Daugkartiniai 6 žiedinių Segtuvų motyvacinį Laišką Lipdukas Etiketės
img
img
img
img
img
img

Biudžeto Rišiklis, A6 PU Odos Sąsiuvinis Planavimo Organizatorius Daugkartiniai 6 žiedinių Segtuvų motyvacinį Laišką Lipdukas Etiketės

[Patikimą Medžiagų ir praktiškas dizainas]-A6 rišiklis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos, kuri yra įrengtas stilingas spalvų ir praktinių struktūra, enquiped su patogiu sagties uždarymo ir pieštuko linijų, patogus laikymas boksuose, bilietai, kortelės, pinigai, kuponai, pašto ženklai ir kt.

[Etiketės, Lipdukai]- Šie lipdukai yra išspausdintas su 2 lakštai lipdukas etiketės, kurią sudaro 26 žodžiai ir 2 lakštai 18 clorful etikečių.26 žodžiai ne tik susitikti jums reikia, bet taip pat galite rašyti, ką jūs turite sau ant clorful etikečių.

[Nešiojamų ir Lengvas]-A6 rišiklio dydis-7,5 x 5.1 colių, lengvas lengvai atlikti bet kada ir bet kur, patogus naudoti namuose, biure, mokykloje, kelionės ir kt.Be to, ji gali būti įdėti į rankinės, kuprinės, lagaminai arba stalas.

[Gražus Biudžeto Organizatorius ir Lengva Naudoti]-Tik reikia paspausti 2 galus jungiklį ir atidarykite palaidų lapų žiedas rišiklio dangtelį, tada įdėti biudžeto lapus ar kiti į jį.Po to, kai jūs turite šį rinkinį, gali padėti jums padaryti, biudžeto ir finansų valdymas lengva, nustatyti ir pasiekti finansinių tikslų.

spalva:Rožinė / Žalia / Juoda

Medžiaga:PU+PVC

Pakuotės Turinys:

1 x A6 PU odos klijų

12 x Sąnaudų biudžetas lentelė

10 x A6 6-skylė rišiklio krepšys

2 x kišenės

2 x spalva etiketės

2 x etiketės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija