Parduotuvė

  • Namuose
  • Papuošalai Ir Aksesuarai
  • Auskarai Turėtojas Organizatorius Stovas-Auskarai Display Rack 145 Skylių Papuošalų Laikiklį Bokštą, Medinis Lovelis, Auskarai, Žiedas
img
img
img
img
img
img

Auskarai Turėtojas Organizatorius Stovas-Auskarai Display Rack 145 Skylių Papuošalų Laikiklį Bokštą, Medinis Lovelis, Auskarai, Žiedas

Didelis Saugojimo vieta: yra daug saugojimo vietos 145 auskarai skyles ant papuošalų stovo, kuris gali lengvai išsaugoti savo mėgstamiausias auskarai ir sąsagos.Medinio pagrindo juvelyrika stovas yra suprojektuoti su grioveliais padidinti saugojimo erdvę, skirtas nedidelių objektų, pvz., žiedai.

Elegantiškas Dizainas: auskarai rėmas sukurtas kombinuotas metalo ir medžio derinys, ir medinio pagrindo yra suapvalinti ir išskirtinį kūrinys.Jums tik reikia įdėti auskarai laikiklį į skylę mediniais gauti elegantiškas ir gražus papuošalų laikiklį.

Puiki Apdaila: Tai papuošalai stovo gali padaryti jūsų juvelyrika atsikratyti nepatogus ir tapti švytintys.Tai bus gražus apdaila, nesvarbu, ar ji yra ant miegamojo, vonios kambario, arba kambarį.

Mąstantis Dovana: Tai auskarai stalčiuko labai tinka grožio mėgėjams ir gali padėti jiems atsikratyti problemų rasti papuošalai.Tai bus puiki idėjos, dovana šeimai, meilužis ir draugais.

spalva: balta/juoda

Medžiagos: Metalas+Medis

Pakuotės Turinys:

1 x auskarai organizatorius

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Mediena