Parduotuvė

img
img
img
img
img
img

Specifikacija:

Nauja ir aukštos kokybės

Medžiaga: akrilas

Modeliavimas: animacinis personažas

pareigos: apdaila

Stilius: ins stilius

Spalva:atsitiktinai išsiųstus

Pakuotė:5vnt Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3mm.

2. Kaip skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, dėkojame už jūsų supratimą, faktinis produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 1. Pakuotės Turinys: gausite 5 skirtingų modelių laišką modelis ženkliukai, įvairių spalvų, daug jums naudoti, ryškus ir mielas papuošalai drabužiai.

2.Lengva naudoti: sagė rankenėlės turi būti prispausta prie paviršiaus priedų ir stacionarių pusėje pateikti patogumui galite įdėti ir kilimo, jie yra lengvas ir patogus nešiotis, labai lengva atlikti.

3. Geros kokybės: cartoon vaikų kaištis yra pagamintas iš akrilo medžiagos, patvarus, kokybiškas, šviesos svorio, paprasta naudotis, nėra lengva sulaužyti, patvarus, ir paviršiaus spalva nėra lengva išnyks.

4. Mielas animacinių filmų dizainas: Mūsų sagės yra cartoon stiliaus su aiški informacija ir mini dydžio, raidė modelius vaikų kaiščiai yra labai skirtingos, kurios gali padėti jums aiškiai išreikšti kaip jūs manote, ar tai, ką norite pasakyti, kiekvieną dieną skirtingos nuotaikos ir progos .

5. Įvairias programas: Šie cute vaikai smeigtukai gali būti mielas, papuošalai kuprinės, kepurės, džinsai, marškinėliai, skarelės, kaklaraiščiai, bet kur, kur jūs norite pridėti keletą sudėtingų elementų, ryškių spalvų ir įdomus užrašu dizaino pareikšti Ateiti švieži ir šviesus jausmas, drabužių, taip pat tinka "PASIDARYK pats" darbų, naudoti savo kūrybinį mąstymą, kad amatai.

  • Elemento Tipas: Sagės
  • Medžiaga: Akrilo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Bauda ar Mados: Mados
  • Metalų Tipas: NĖRA
  • CN: Zhejiang
  • Modelio Numeris: Kawaii-Japonų stiliaus Akrilo Sagė