Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Derva Miestelyje Formų Bičių Dervos, Silikono Formų Automobilio Puodelio Laikiklį Formos Medaus Pelėsių Silikono Formų Taurės Kilimėlis "PASIDARYK pats" Amatų
img
img
img
img
img
img

Derva Miestelyje Formų Bičių Dervos, Silikono Formų Automobilio Puodelio Laikiklį Formos Medaus Pelėsių Silikono Formų Taurės Kilimėlis "PASIDARYK pats" Amatų [Size]Dydis: 12.6x10.5x0.8cm (5x4.1x0.3inch).

[Aukštos Kokybės Medžiaga]Tai silikono formos yra pagamintas iš minkšto silikono, su lygaus paviršiaus, ne lengvai deformuojasi, lengva demold ir švarus, sulankstomas ir daugkartinio naudojimo, ypač tinka pradedantiesiems.

[Suderinama Objektų]gatavo papuošalai yra atsparus itin aukštoms temperatūroms nuo -40 °C iki 220 °C (-40 °F - 420 °F), suderinamas su dauguma UV dervų medžiagos, polimero molis, skystas molio, gipso ir vaško.

[Easy Mold Release]Tai sakai miestelyje pelėsių turi bičių ir medaus korio formos, kai derva džiūsta, jūs galite lengvai priimti galutinio silikono amatų iš permatomas pelėsių, nenaudodami kitų įrankių.

[Kūrybinis Dizainas], Jei norite padaryti jį patrauklesnį, galite pridėti kitų papuošalų, kaip blizga blizgučiai ir milteliai, ir gražios gėlytės, suteikti jai daugiau simbolių.

Spalva: skaidri, balta

Medžiaga: silikonas

Pakuotės Turinys:

2 * Silikono formos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pyragas Įrankiai Tipas: Dekoravimo Antgalių Rinkiniai