Parduotuvė

  • Namuose
  • Papuošalai Ir Aksesuarai
  • Papuošalai Replės 6Pcs Replės Papuošalai Priėmimo Profesinės Papuošalai Replės Rinkinys, Skirtas "PASIDARYK pats" Duobute Amatų
img
img
img
img
img
img

[Papuošalai, Replės, Įrankiai]papuošalai replės komplektą įeina 6pcs skirtingų tipų ir funkcijų prieplaukos.Paketas ateina su užspaudimo replės, lenktos replės, grandinės, replės, vielos pjovimo, apvalios replės, pabaigos replės.Į paketą taip pat teikia saugojimo krepšys skirtas jums.Taigi, jis yra patogus jums laikyti ir nešioti replės.

[Aukščiausios Kokybės]papuošalai replės yra pagaminti iš aukščiausios kokybės tvirto metalo, kuris yra patvarus ir gali būti naudojamas ilgą laiką taip, kaip jums reikia.Be to, jis sukurtas su guma padengta rankena, kuri yra labai anti-slydimo savybės įvairiomis medžiagomis.Tai yra patogiau ir patogus naudoti.

[Puikus Papuošalai Priėmimo Replės]Šios profesinės papuošalai replės nustatyti ne tik tinka profesionaliems meistrams, bet taip pat tiems, kurie myli papuošalai priėmimo.Tai puiki dovana tiems, kurie papuošalai gerbėjai ir "PASIDARYK pats" amatų mėgėjai.

[Wide Programos]Mūsų praktinio papuošalų replės nustatyti gali būti naudojamos juvelyrikos priėmimo, duobute, papuošalų remontas, vielos formuojant ir pjovimas, Jie yra puikus papuošalai priemonės "PASIDARYK pats" juvelyrikos priėmimo, vielos vyniojimo, tiesinti, fiksavimo ir labiausiai juvelyrikos priėmimo poreikius.

Spalva: picture spalva

Medžiaga: metalas

Pakuotės Turinys:

6 * Įvairių tipų ir funkcijų, Replės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Medžiaga: Metalo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija