Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • 3 sluoksnis Bento Box Microwavable Kviečių Šiaudų Vakarienė Konteineris su Stalo Šviežių Išlaikyti Vaisių Konteineriai, Vaikams, Studentams
img
img
img
img
img
img

3 sluoksnis Bento Box Microwavable Kviečių Šiaudų Pusryčiai Konteineris su Stalo Valgius, Saugyklų Dėžės Lengva Valyti Virtuvės Reikmenys

Ypatybė:

1. Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos PP.BPA laisvas, saugus, patvarus, praktiškas, pakartotinai sandariai uždarytos, siekiant išlaikyti maistą šviežią!

2. 3 sluoksnis Dizainas: bento box priima 3 sluoksnių dizaino stalo įrankiai skyriaus viršuje.Su nuimamas dozatoriumi, jis gali geriau išlaikyti originalaus skonio maisto, ir dalis realaus objekto gali būti koreguojamas laisvai, kad jūsų pietūs gausiai.Miltus lauke užduotys padės jums išlaikyti sveikos mitybos planą.

3. Su Stalo: 3-Lygio Maisto Konteineriai su Dangteliu valgio ruošimo langelis turi specialios konstrukcijos ant dangtelio - ten yra vietos indai.Plius, mes turime šakutės ir šaukštai jums! 2 pusėje snaps gali būti lengvai uždarytas ar atidarytas.Geros sandarinimo efektas.Jūs galite atlikti saugiai, nesirūpindami apie maisto produktų išsiliejimą.

4. Lengva Valyti: Multi-kamera maisto produktų talpyklos valgio ruošimo turi non-stick dizaino, kad būtų lengviau valyti.Vidinis apvalkalas gali būti pašalintas, taip, kad dalis suaugusiųjų priešpiečių dėžutė gali būti plaunami atskirai, indaplovė, kuris yra nerekomenduojama.

5. Tinka: puikiai tinka studentams, vyrai, moterys, biuruose, gamyklose, namų ir lauko piknikus.

Specifikacija:

Žanras: Microwavable,Su Šaukštai arba Lazdelėmis

Forma: Stačiakampis

Produkto pavadinimas: 900ml kviečių šiaudų 3-sluoksnis priešpiečių dėžutė

Medžiagos: Kviečių šiaudai, KAIP, PP

Gaminio dydis: Apie 18.8x8.3x11.2cm/7.4x3.26x4.41in

Svoris: 268g

Pakuotė: Šilumos susitraukianti plėvelė

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Pietūs Dėžės

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Prekės Pavadinimas: VKTECH
  • Formos: Stačiakampis
  • Funkcija: Microwavable, Su Šaukštai arba Lazdelėmis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija