Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Patalpų Šildytuvas Skirtas Naudoti Patalpose, 1000W Nešiojamų 3S Šildymas Elektrinis Šildytuvas Su Nuotoliniu valdymu, 45°, Purtant Galvą, EU Plug
img
img
img
img
img
img

2S Greitas kaitinimas: Galingas PTC keramikos kaitinimo leidžia tai elektrinis šildytuvas greitai šilumos 2S. 2 šildymo režimai padaryti jums jaustis pakeisti iš šalto į šiltą per kelias sekundes.šis elektrinis šildytuvas yra puikiai sėdi kojas ant grindų, šalia savo rankas ant stalo, arba nešiotis jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys, vonios kambarys, ar biure.

PTC kaitinimo Elementai yra santrumpa iš keramikos elektriniai šildymo Elementai, kurie yra labiau stabili nei tradicinių šildymo Elementai, šildymo greitai, saugiai ir patikimai.Šildytuvas pasižymi maža šilumos varža, greito šilumos mainai, automatinė pastovi temperatūra, nr. paraudimas ant paviršiaus elektrinio šildymo vamzdžiai šildytuvas, ir gali išvengti nudegimų, gaisrų ir kitų saugumo grėsmių.Šiuo metu, tai yra idealus elektros šildymo komponentas.

Patarimas-daugiau nei apsaugos - Termostatas kontrolė, šildomos taps šildytuvas išjungtas, kai jis pasiekia nustatytą temperatūrą ir pasukite šildytuvas atgal, kai temperatūra smuko žemiau termostato nustatymą.

Kompaktiškas ir Galingas :lengvas mini šildytuvas lengva nešiotis su rankena.Šilumos 200 kvadratinių pėdų seconds.By šildymo reikalinga maža erdvė, o ne naudojant kitus centralizuotą šildytuvai, šilumos visas namas, padeda taupyti elektros energiją.Nedidelis svoris, lengva nešiotis, tinka miegamajame, gyvenamasis kambarys, studijų ir pareigas ir pan.

Lengva Naudoti: nešiojamų patalpų šildytuvas kombinuotas su nuotolinio valdymo pultu.Kontroliuoti visus parametrus ir tiesiogiai matyti dabartinį nustatymą keramikos patalpų šildytuvas LED ekranas, be atsistojus.Įmontuota rankena užtikrina lengva transportuoti iš kambario į kambarį.

Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

dydis: 125 x 125 x 215mm

Medžiaga: ABS

spalva: juoda

Pakuotės Turinys:

1 x šildytuvas

1 x nuotolinio valdymo pultas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija