Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • 12 Prieskonių Indeliai Su Shaker Dangteliai Aukštos Kokybės Prieskonių Indeliai Su Dangteliais-Apvalūs Stikliniai Prieskonių Indeliai, Prieskonių Konteineriai Prieskonių Buteliai
img
img
img
img
img
img

12 Prieskonių Indeliai Su Shaker Dangteliai Aukštos Kokybės Prieskonių Indeliai Su Dangteliais-Apvalūs Stikliniai Prieskonių Indeliai, Prieskonių Konteineriai Prieskonių Buteliukus, Puikus Saugojimo Prieskonių Bako: prieskonių konteineris yra pagamintas tik iš aukštos kokybės medžiagos, sudėtyje nėra jokių kenksmingų medžiagų, ir turi charakteristikos atsparumas dilimui, korozijai ir lengvas valymas.Prieskonių indeliai gali būti naudojama papuošti virtuvė, sutvarkyti virtuve ir t. t., dovanas sau ar savo artimuosius, parengti skanus maistas, ir patirtis, puiki virtuvė.

Puikus Saugojimo Prieskoniai: stiklas korpuso prieskonių indelį galima tiksliai nustatyti, likusi suma prieskonių, ir dangtelis pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijantis plienas + plastikas gali būti puikus antspaudas, kuris gali išlaikyti originalų kvapą ir skonį, prieskonių ilgą laiką.Prieskonių mėgėjai viena dovana.

Plataus pritaikymo: su apvalių prieskonių indeliai, stambių ir smulkių prieskonių, cinamono, sezamas, muskatai, kario milteliai ir kt.gali būti pridėta.2-in-1 perforuoti filtras leidžia jums kontroliuoti kiekis ir dydis uždarai, ir prieskonis jar nustatyti gali patenkinti poreikius, saugoti ir naudoti labiausiai uždarai savo virtuvėje.

Įvairios Pagalbinės Priemonės: Naudokite piltuvėlį pilti prieskoniai, siekiant išvengti nuotėkio.Rašiklis ir prieskonių etiketės gali aiškiai nustatyti kiekvienos prieskonių naudojami, galima rasti prieskonių, jums reikia tiksliau ir greičiau, ir įvairių lizdo filtrai gali būti lengvai valdomas, Prieskonių dempingo.

Spalva: silver + aišku spalva

Medžiaga: nerūdijančio plieno + stiklas

Dydis: 10cm

Pakuotės Turinys:

12 * Prieskonių indeliai

1 * Išardomi piltuvą

1 * Plunksna

2 * Prieskonių etiketės

18 * Filtrai

1 * Valymo šepetys (random spalvas, nereikia priimti tikros spalvos)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Žolė & Spice Įrankiai Tipas: Česnakų Augintojai