Parduotuvė

  • Namuose
  • Namų Tobulinimas
  • Automatinis Touchless Alkoholio Balionėlis Touchless Muilo Dozatorius Purškimo Mašina 300Ml Įkrovimo Muilo Dozatorius
img
img
img
img
img
img

Dezinfekavimo Balionėlis Jutiklis: Šis automatinis rankų dezinfekavimo įrenginys yra aprūpintas labai jautriu jutikliu, kad purškalai bauda alkoholio rūkas ant jūsų rankų per 0,25 sekundės, kai jūs laikykite savo rankas virš prietaiso.Bekontaktis, daugiau higienos ir mažiau kryžiaus užsikrėtę, tai yra taip pat puikus pasirinkimas šeimoms su mažais vaikais.Kadangi alkoholis yra išleista be touch, jis yra saugus būdas laikyti virusai iš namų.

USB Įkrovimo, Švarus Dizainas, ekologiškos: Šis automatinis alkoholio balionėlis yra labiau aplinką tausojančių su įkraunama baterija, kuri nebūtinai turi būti pakeisti ir gali būti paliktas visą laiką.Visą automatinis dozatorius turi švarų dizainą ir stilingą išvaizdą, kad negali kištis į savo vidaus apdaila.

3-jų pakopų nustatymas: didelio tūrio rezervuaras turi 300 ml alkoholio, kad dažnas laikymasis nėra būtina.Be to, šis automatinis alkoholio purkštuvą galima nustatyti trimis etapais, pagal asmeninį skonį ir poreikį, kuris yra patogus šeimoms su daug vaikų, ir šeimos nariams.Bako alkoholio purkštukai yra šviesos-trumpas, todėl jūs neturite nerimauti, kad dezinfekuoti poveikis bus prarasta šviesa.

Daugiausia Praktinio: Dauguma alkoholio pagrindu dezinfekcijos priemonės rinkai gali būti naudojamas.Automatinis alkoholio balionėlis yra kompaktiškas ir užima mažai vietos, todėl ji gali būti įdėtas bet kur.Jis gali būti naudojamas ne tik namuose, bet ir darbe, mokykloje, parduotuvėse ir restoranuose.

Atsparus vandeniui IPX4: dezinfekcijos balionėlis yra atsparus vandeniui IPX4, o krovimo uostas taip pat yra apsaugotas padengti, todėl jūs neturite nerimauti, jei jūs jį naudoti virtuvėje, vonios ar kitos vandens-jautrių vietų.

dydis:101.48x74.45x197mm

Medžiaga:ABS

spalva:Balta

Pakuotės Turinys:

1 * Touchless muilo dozatorius

1 * usb kabelis

1 * Kinų ir anglų vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Funkcija: Skysto Muilo Dozatorius
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Žymos: automatinis alkoholio balionėlis touchless spray, muilas dispanser, torani sirupas siurblys