Parduotuvė

  • Namuose
  • Namo Saugojimo Ir Organizacijos
  • Taro Maišelis Composite Vilnos Taro, Runos & Dice Bag Papuošalų Maišelis Dovanų Maišeliai Stalo Žaidimas Raišteliu Taro Maišelis Taro, Runos Jewelr
img
img
img
img
img
img

Aprašymas:

Tarot kortelės krepšys yra suprojektuoti su raišteliu, kurį galima sutraukti atidarymo apsaugoti turinį viduje ir nėra lengva prarasti, be to, ji taip pat suteikia jums su rankena, kad būtų lengva vykdyti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Taro Kortų Dėklas

Medžiaga: composite aksomo, medvilnės, aksomo, priekyje, skalbiniai ant nugaros

Audinys krepšys svoris: 40g

Išplėstos maišelis dydis: apie 13cm*18cm/5.11*7.08 į

Pakuotė: OPP vien

Pakavimo Sąrašas:

Tarot Kortelės Dėklas*1

Pastaba:

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Dėl apšvietimo efektai ir Kameros kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Raišteliu Dizaino】Tarot Kortelės Krepšys yra suprojektuoti su raišteliu, kurį galima sutraukti atidarymo lengvai atidaryti ir uždaryti.Be to, ji suteikia jums su rankena, kad būtų lengva vykdyti.

2.【Išvengti Nuostolių,】 Mūsų Tarot Denio Maišą saugo jūsų įprastiniai elementai, organizuotas ir efektyviai išvengiama nuostolių.Tuo pačiu metu, jūs galite organizuoti su taro kortų organizatorius.

3.【Nešiojamų ir Mažų 】Tarot Kortelės Dėklas yra sulankstomas, lengvai saugojimo.Be to, jis yra mažo dydžio ir šviesos svorio, kuris yra patogus jums nešiotis.

4.【Tvirtos Medžiagos】Taro Maišelis yra pagamintas iš kompozicinių vilnos, kuri yra minkšti ir patogūs liesti.Jis gali būti naudojamas metai po metų, siekiant suteikti jums puikią vartotojo patirtį.

5.【Masto Programos】Tarot Kortelės Dėklas tinka kasdieniam naudojimui ir gali turėti taro kortos, žaidimo monetas, krištolo akmenys, juvelyriniai dirbiniai, kosmetika, kauliukai, kelionės reikmenų arba kaip dovana taro mėgėjams.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Poliesteris