Parduotuvė

img
img
img
img
img
img

Yra 39 angomis įvairių dydžių, 0.26-2.8 mm, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.Skylės yra sumažėjo atitinkamai padidinami, taip, vielos tempimo iš ankstesnių skylė bus lengvai pro kitą skylę.

Nešiojamas, lengvas, lengva nešiotis ir paprastas naudoti.Subtilus pakuotė apsaugo viela, piešimo lenta nuo pažeidimų gabenimo metu.

Tai super sklandžiai ir nebus subraižyti savo metalo,aš esu visiškai nustebinti tuo, tikslumas!Skylės yra tiksli

Skylės tai loterijos lenta yra pagaminti iš volframo plieno, kuris turi didelį kietumą, stiprus atsparumas dilimui, stiprus patvarumą ir ilgaamžiškumą.Traukti plokštė skylė yra pagaminti rankomis, ir klaidos yra normalus!Amatininkų, tai gera priemonė.

Viela, piešimo lenta tinka visų tipų tauriųjų metalų, pavyzdžiui, aukso viela, sidabro spalvos viela, vario viela, platinos viela, paladžio laidai ir kt.Puikiai tinka pradedantiesiems juvelyrikos priėmimo, do-it-yourselfers, profesionalių juvelyrų padaryti aukso ir sidabro grandinėlės, ir t. t.

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:Metalas

Pakuotės Turinys:

1 x viela, piešimo diskas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija