Parduotuvė

  • Namuose
  • Įvykis & Party
  • Helovinas Flameless Žvakės Sniego Pasaulyje Flameless Žvakės Helovinas Kaukolė Moliūgų Žvakių Laikiklis Šviesos diodų (LED) Lempos
img
img
img
img
img
img

Kulka Taškų:

1、Helovinas Apdaila: specialios konstrukcijos žvakių forma daro LED Mirgėjimas Žvakės puikiai, kaip Helovinas apdailos, net jūsų namuose ar lauke šalis!Bet kuriuo metu, naktį arba dieną!

2、Nekilnojamojo Vaškas Medžiaga: Šių Helovinas Flameless Žvakės yra pagamintos iš natūralaus vaško su LED mirksi ir klasikinių elementų, pavyzdžiui kaukoles, moliūgai, šikšnosparniai, ir daugiau, jei norite įtraukti švenčių touch į savo kambarį.

3、Gintaro Geltonos spalvos Švyti: Šių Helovinas LED Žvakės turi gintaro spalvos-geltona mirksi liepsnas, kad sukurti bauginančią oranžinės šviesos, kurios taupo jūsų problemų sprendimus jack-o-žibintai.

4、Baterija: 3 13TN monetos ląstelės yra reikalaujama apačioje kiekvienam LED po žvakę.Jokių dūmų ar varva erzina, nėra gaisro pavojaus, safe šeimos nariams, vaikams, ir naminiams gyvūnams.

5、Naujoviškų Dovanų: ar Esate susirūpinęs apie tai, kaip dovanos už jūsų puikus vaikams švęsti visą atostogų sezoną, mūsų Helovinas Sniego Rutulio, Žvakės, tikrai būtų geras pasirinkimas už jus!

Aprašymas:

Sukurta su LED mirksi liepsnos ir klasikinis Helovinas modelius, Sniego Pasaulyje Flameless Žvakės pridėti švenčių prisiliesti prie jūsų namų ar šalis!

Gintaro geltonumo mirgėjimas liepsnos sukurti bauginančią atmosferą.

Powered by mygtuką, baterija, saugi ir draugiška su vaikais.

Specifikacija:

Pavadinimas: Helovinas Flameless Žvakės

Medžiaga: PVC

Dydis: apie 8*16cm/3.15*6.30 colių

Maitinimo šaltinis: 3 13TN mygtuką baterijos (pridedamos)

Paketų Sąrašo:

1 x Helovinas Flameless Žvakė

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Medvilnės

Žymos: Flameless žvakės, žvakės namų puošybai, sniego gniūžtės helovinas, ragana amatų, krikšto žvakės mergina, savininkas metalo