Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Šaukštas Cutter Saugojimo Dėklas Silikono Formų Derva Virtuvės Šaukštu, Bagažinę, Pelėsių Cutter Stovėti Pelėsių, Virtuvės Reikmenys
img
img
img
img
img
img

Kulka Taškų:

1、Namų Dekoro Formų: Su šiuo virtuvės indų džiovykla dervos pelėsių, jūs galite padaryti savo unikalų cutter stovas su "pasidaryk pats" spalvų modelius, kad jūsų virtuvės baldai naują išvaizdą.

2、Tvirtas ir Patvarus: virtuvė stovo dervos pelėsių yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, pelėsiai, nėra deformuoti, lengva demold, jo kraštai yra tvarkingas, kurie yra tvirtas ir patvarus, galite užtikrinti, kad jūsų pjovėjai ant lentynos sklandžiai.

3、Praktinių Pelėsiai: pjovimo stovas pagamintas iš formų yra labai praktiškas, saugoti jūsų pjovikliai, kuris yra labai tinkamas norint išlaikyti virtuvę švarią ir organizuotas, kai virti.

4、Sukurti Savo Stilingas Amatai: Mūsų pelėsių leidžia jums sukurti savo priemonių savininkas, ir jūs galite pridėti blizgučiai, džiovintas gėles ir kitas dekoracijas dervos.Visapusiškai žaisti savo vaizduotės, ir jūsų galutinio produkto bus labiausiai akį traukiantis.

5、Prašome Atkreipti Dėmesį: 1. Nenaudokite šildytuvo arba deglas greitai išgydyti derva, ji gali pažeisti pelėsių. 2. Po to, maišant, dervos, tegul jis stovi 5-8 minučių sumažinti oro burbuliukų. 3. Prašome saugoti savo dervos pelėsių, esant kambario temperatūrai, laikykite jį atokiau nuo tiesioginių . 4. Aukščiausią temperatūrą, kad pelėsiai gali atlaikyti yra 220degrees Celsijaus (428 laipsnių pagal celsijų).

Techniniai duomenys:

Medžiaga: silikonas

Gaminio Dydis: apie 27.8*12.2*1.8 cm/10.94*4.8*0.71 į

Produkto Svoris: apie 165g

Pakuotės Svoris: apie 180g

Pakuotės Dydis: apie 27.8*12*4cm/10.94*4.72*1.57 į

Pakavimo Sąrašas:

Silikono Dugno Plokštė Pelėsių*1

Laikiklis Silikono Formų*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, ten yra tolerancija produkto dydžio.

  • Medžiaga: silikono formos
  • Kilmės: Žemyninė Kinija