Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • 150 Vnt Oro Fryer Įklotai,Vienkartinės Pergamento Popieriaus Įdėklai/Lakštai, Mikrobangų Krosnelė Akimirksniu,Ir Tt,Oro Fryer Priedai
img
img
img
img
img
img

150 Vnt Oro Fryer Įklotai,Vienkartinės Pergamento Popieriaus Įdėklai/Lakštai, Mikrobangų Krosnelė Akimirksniu,Ir Tt,Oro Fryer Priedai

[Oro fryer Popieriaus įdėklai]: Oro fryer vienkartiniai popieriniai įklotai apima du skirtingus stilius.Jums nereikia ašarų, kartus, supjaustyti arba sulenkti.Tiesiog išimkite vieną, įdėti jį į oro fryer arba mikrobangų krosnelėje, ir jis gaminamas pagal jūsų pageidavimą.Jis yra labai lengvas, todėl visada naudokite pakankamai maisto, kad svoris pergamento popieriaus.

[Saugus ir Patikimas Popieriaus įdėklai]: Naudojant kepimo popieriaus, jis yra atsparus vandeniui, aliejus-įrodymas, non-stick, ir sveikas, gražus atsparus karščiui, gali atlaikyti temperatūrą iki 428 laipsnių pagal celsijų.Ir šie pergamento popieriaus lakštus neturi įtakos skonio maisto.

[Lengva ir Patogu Popieriaus įdėklai]: nereikia ašarų, kartus, supjaustyti arba sulenkti.Tik atsižvelgti į oro fryer linijinės ir įdėkite jį į oro fryer ar mikrobangų ir virėjas kaip norite.Tai šviesos, todėl įsitikinkite, kad jį naudoti su daug maisto.

[Nereikia Švaraus Popieriaus įdėklai]Šie vienkartiniai popieriniai įklotai veiksmingai išlaikyti maisto likučių atstumu nuo oro fryer, paliekant tai, kaip valyti, nes nenaudojama, sutaupyti laiko ir energijos.Jei jums nepatinka valymas po kepimo, šios knygos įklotai yra būtina!

[Plačiai Naudoti Popierinių įdėklų]: pergamento popieriaus pagalvėlės yra lengvas ir nešiojamas, gali būti taikomas oro fryer, mikrobangų krosnelė, orkaitė, garlaivis, viryklė, t.t ir tinka namų kepimo, skrudinimo, kempingas, lauko kepsninė, vasaros šalis.

Spalva: ruda

Medžiaga: popierius

Pakuotės Turinys:

100 * 16,5 cm aikštėje oro fryer popieriaus

50 * 16cm oro fryer popieriaus

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: XLSXVZ