Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • 6 VNT Paukščių Šėrimo Dėklas Taurės Nerūdijančio Plieno Papūgą Šerti Taurės Gyvūnų Narve Vandens ir Maisto Dubenėlį Narve Puodelio Laikiklis Apkaba
img
img
img
img
img
img

PATVARI MEDŽIAGA - Šis paukštis kaušeliai yra pagamintas iš patvaraus nerūdijančio plieno, atsparūs rūdžių, kreko atsparumo ir plauti indaplovėje, kuris yra ilgalaikis.

LENGVA ĮDIEGTI - Tai patogus įdiegti viduje arba išorėje paukštis papūga narve laikyti maisto ar vandens, ir tai lengva valyti.Puikus Paukščių patiekalų paukštis narve priedai.

PAUKŠČIŲ ŠĖRIMO PATIEKALAS PUODELIŲ DYDŽIO - 10 Uncijos: 10x10x4.5 cm (3.9 colių x 3.9 coliai x 1,8 colio); pet dubenį ateina su 2 dalis, viena iš kurių yra laikikliai, kita dalis-nerūdijančio plieno dubuo, kuris yra lengva išardyti ir valyti.

PADALINTA DIZAINAS - papūga finansuojančiojo sudaro dubenį ir kėlimo žiedas, ir dubuo gali būti lengvai nuimamas nuo stovo.Jis yra lengvai valomos ir yra labai patogu užpildyti maisto ir vandens.

SUSISIEKTI SU PAUKŠČIŲ NARVAS - paukščių puodeliai yra nustatyta narvus ir gali kabo narvus, kurie gali būti naudojami laikyti maistą arba vandenį, apsaugo jūsų paukštis netyčia išpilti maisto/vandens dubenėlį.

spalva:sidabrinė

medžiaga:nerūdijantis plienas

dydis:10 x 10 x 4.5 cm

Pakuotės Turinys:

6 x Paukščių Taurė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Laikas siunta: Visos produkto galime pristatymas per 3~8 savaitės diena), dažniausiai mes pagal klientų užsakymus laiku pakavimo ir vežimo, mes turi atidžiai patikrinti kokybės prekių, prieš Laivą, Todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkoma.Apie sekimo numerį atnaujinimas: Jei jūsų sekimo numerį, jokių logistikos informaciją, kaip tūkstančiai sklypų siunčiami į užsienio šalis, logistikos kompanijų, nebuvo atnaujinti logistikos informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, Prašome ne tiesiogiai atidaryti ginčų.Mes pirmą kartą jums išspręsti!Ar jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno