Parduotuvė

  • Namuose
  • Motociklo Įranga Ir Dalys
  • 5V Motociklų Veidrodėliai su šlapia Danga Temperatūra Reguliuojama Motociklo Rankena, priešslydžio sistema Rankenos Šilumos Vertus Šilčiau Priedų
img
img
img
img
img
img

Aprašymas:

Medžiaga: Šis motociklas šildoma rankena pagamintas iš pluošto kaitinimo viela ir audinio, kuris yra dėvėti, atsparus ir patvarus.

Reguliuojamas: Šis motociklas rankena šildytuvas turi 3 pavaras, šildymo, kurie gali reguliuoti temperatūrą pagal savo poreikius.

Pakeitimas: Šis rankenos šildymo rankena gali būti naudojamas kaip pakeisti dalį pakeisti seną arba skaldytų aksesuaras.

Lengva įdiegti: šilumos vertus šilčiau kompaktiškas dydis ir lengvas, kad gali būti sumontuoti ant rankenos lengvai.

Naudojimas: naudojant motociklą šildymo šilčiau gali šiltas rankas, kai vairavimo lauko žiemą.

Specifikacija:

Medžiaga: Pluošto kaitinimo viela, medžiaga.

Įtampa: DC 5V.

Dydis: Apytiksl. 12.8x10cm /5.03x3.93inch.

Pastaba:

Prašome, pasirinkite reikiamą pavarą, pagal temperatūros.Pagal žemos temperatūros sąlygomis, kai temperatūra elektros šildymo rankena rankovės negali būti tiksliai pajuto laiku dėl rankų sustingimas, prašome naudoti mažo arba vidutinio pavarų pirmą išvengti karčios dėl aukštos temperatūros.

Šis produktas gali būti prijungtas prie USB įkrovimo lizdas ant transporto priemonės.Prieš įdiegdami programą, produktas gali būti įjungtas ir patikrinti, ar jis yra įjungtas paprastai.

Griežtai draudžiama dirbti su maitinimo (tuščias deginimas), kai ne žirgais, siekiant išvengti žalos originalus vairas, dėl per didelės temperatūros, elektrinio šildymo rankenos.

Komplektą Sudaro:

2 vnt Spaustuvai(su 5 Gabalus, Dirželiai, 1 vnt Jungiklis Diržai).

  • Elemento Tipas: Rankenos
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: BoFaCarry