Parduotuvė

  • Namuose
  • Papuošalai Ir Aksesuarai
  • Karoliai Laido Tuščias Akmens Turėtojas, Karoliai Laidą Kristalai, Pakabukas Akmens Laikiklis Reguliuojamas Karoliai Pakabukas Turėtojas
img
img
img
img
img
img

Unikalus dizainas: Rankomis austi net maišelis dizainas, daugiau gamtos.Originalus ekologinių tekstūra skiriasi nuo įprastos karoliai virvę apyrankę virvę rinkai, todėl karoliai kristalų turėtojas jūs galite dėvėti ją ne tik gražiai, dosniai, bet ir patvarus.

Reguliuojamas Karoliai: Karoliai laido ilgis gali būti pakoreguota, kad atitiktų jūsų poreikius, skirtingų dydžių,virvė, maišas dydis yra didelis.Ji bus pakankamai didelis, kad savininkas įvairių akmens.

Kreiptis: Karoliai virvė gali būti turėtojas kvarcas, natūralių akmenų, rūdų, jade, kristalai, karoliukai, pakabukai is labai tinka priėmimo papuošalų, kristalų, pakabučiai,karoliai narve,kristalų pakabukas,apyrankės, karoliai ir kiti "PASIDARYK pats" amatų.

Geriausia dovana: Žalio akmens karoliai laido galite atlikti apyrankės ir kiti papuošalai elementus pagal save, pasirinkti savo mėgstamą kristalų turėtojas pakabukas ir įdėti jį į virvė, maišas, padaryti savo unikalių juvelyrikos ar duoti draugais ir mėgėjams, kaip ir dovanos,Graži dovana gimtadienio, Kalėdų, vestuvės, Valentino diena, Motinos diena, Tėvo diena, arba specifinius momentus.

Spalva: juoda

Medžiaga: vaškas virvė

Dydis: Apie 43cm ilgio

Pakuotės Turinys:

1 * Tuščias Akmens Turėtojas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Elemento Tipas: Papuošalai Išvados
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Metalo
  • Papuošalai Išvados Tipas: Sąsagos & Kabliukai