Parduotuvė

  • Namuose
  • Įvykis & Party
  • 2 Pakopa Užkandis Stovėti Kalėdų Dervos Maisto Serviravimo Padėklo Cupcake Turėtojas Dubenį Kalėdų Stalo Dekoravimas Ornamentais Dropshipping
img
img
img
img
img
img

Kalėdų Užkandis Stendas, Dviejų Pakopų Dervos Maisto tiekimo Dėklas, Cupcake Turėtojas, Kalėdų Desertas, Duonos, Saldainių Dubenį Ekranas Šalies, Atostogų Gimtadienio Dekoracijas, Kalėdos Medžių Derva Meno Amatų Papuošalai

Ypatybė:

Kalėdos yra svarbiausia metų šventė.Tu turi nepraleisti šio prekės ženklo naujų Kalėdinių užkandžių stendas su jos mielas ir unikalią išvaizdą, kurios gali suteikti daug džiaugsmo savo Kalėdų.

Naudoti aukštos kokybės dervų medžiagos, saugus, netoksiškas ir bekvapis, lengvai valoma ir nėra lengva sulaužyti, naudojant raudona ir žalia, kaip dominuojančios spalvos, užskaityti stiprų Kalėdų atmosferą, jums bus fall in love su juo.

Kalėdų eglutė-formos plokštės gali lengvai prisitaikyti prie bet kokių mažų pyragaičių ir saldainių, kurių reikia šaliai.Apvalų dubenėlį, yra įrengtos lentynos su nemokama šaukštu.Jūs galite naudoti ją, palaikykite vaisius ar užkandžiai.Vietos yra labai didelis.

Ji gali būti naudojama bet kurioje vietoje, kasdieniame gyvenime, kaip ir apdailos dedamas į kambarį, virtuvę naudojamas saugojimo arba šalys, viešbučiai, kavinės, taip pat gali pritraukti dėmesį kitiems.

Nemanau, kad kas būtų atsisakyti šios mielas Kalėdų užkandis stovėti!Jūs galite suteikti jai kaip Kalėdų dovana jūsų draugų ar šeimos narių, ir jie bus labai nustebintas ir laimingas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kalėdų stalo dekoravimas užkandžių dubuo stovo

Medžiaga: Derva

Pakuotės dydis: 44x25x10cm/17.32x9.84x3.94 colių

Kalėdų stilius: 350x260x100mm/13.78x10.24x3.94 colių

Skersmuo apačioje diskas: 35mm/1.38 colių

Skersmuo antrasis sluoksnis diskas: 260mm/10.24 colių

Apvalus dubuo: 380x260x100mm/14.96x10.24x3.94 colių

Vienas dubuo: 10x6cm/3.9x2.4 colių

Svoris: apie 800g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Kalėdų Užkandis Stendas

  • Proga: Kalėdų
  • Medžiaga: derva
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Žymos: hirvi automobilio turėtojas, colured tortas stovi, stiklo duomenys kalėdų, dubuo grand christmas, keraminiai žvakių kalėdų, vilnos puodelio laikiklis, duomenys cudad kalėdų, dekoratyviniai plastiko vežimėlis, noel aukso lentelė, paveikslas ėdžiose kalėdų derva