Parduotuvė

img
img
img
img
img
img

Mažų Dažų Teptuku Krašto Tapybos Įrankis Apdaila Teptuku Kampe Teptuku Už Varčios Grindjuoste Namas Ir Meno Reikmenys

Pakuotės Turinys: Jūs gausite 3 teptukai, 2 skirtingų dydžių, iš kurių 2 su 0.7 colių/18mm teptuku skersmens ir 1 su 0,6 colių /15mm teptuku skersmuo, pakankamas, kad būtų patenkinti jūsų poreikius dažymui.

Aukštos Kokybės: apdailos dažų šepečiai yra pagaminti iš premium šeriai, ilgalaikis ir nėra lengva patekti.Jie gali turėti dažai gerai ir lengvai išleidimo dažų.

Patogu Laikyti: apdaila šepečiai turi lengvi ir sklandžiai, medinė rankena, lengva ir patogu laikyti.Taip pat lengvai kontroliuoti savo kirpimas ir dažymas, pasiekti puikius dažymo poveikio.

Lengva Naudoti: paliesti dažų šepečiai yra lengva naudoti ir valyti.Nesvarbu, esate profesionalas ar pradedantysis, jūs galite lengvai įsisavinti tai, kaip naudoti šį teptuku.

Platus naudojimas: medienos rankena teptukai yra puikus tapybos arba apdailos ant lango, spintos, baldų ir daugiau, siekiant padėti jums baigti, namas, dažymas, profesionaliai ir puikiai.Taip pat tinka valyti klaviatūrą erdvė, sienos kampuose ir kitose vietose, sunku pasiekti.

/

Kampe dažymo priemonė ne tik gali būti taikomi tapyba, bet taip pat gali būti pritaikytas valyti klaviatūrą ar sienos kampe.

Buitinių dažų teptuku tinka kaip graži dovana atsižvelgiant į jūsų šeimos nariai arba draugai, kuriems patinka tapyba.

Dydis: 3/5 cm/ 15 mm, 3/4 colio/ 18 mm, 7/8 colio/ 21 mm, 1 cm/ 25 mm skersmens

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:Sintetinis Pluoštas + Medienos

Pakuotės Turinys:

3 x Apdailos dažų šepečiai

/

4 x Apdailos dažų šepečiai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija