Parduotuvė

  • Namuose
  • Interjero Priedai
  • Pliušinis Automobilių Audinių Langelį Mielas Žaislas Animacinių Filmų Gyvūnų Audinių Dėžutė Servetėlių Dėžutė Automobilių, Namų Vonios Kambario, Virtuvės, Biuro
img
img
img
img
img
img

Aprašymas:

Audinių Langelį Padengti, lengvai valoma, galima plauti tekančiu vandeniu, švelniai išgręžkite out, neišblunka, ne pilling.Patvarus ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Jūs galite įdėti savo rankas ant Mielas Žaislas Animacinių filmų Gyvūnų Audinių Langą, pakabinti jį ant kėdės atlošo, ir naudoti jį kaip miega pagalvę.Pagaminti iš itin minkšto audinio ir aukštos kokybės medvilnės pliušas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Cartoon Automobilių Audinių Langelį

Medžiaga: elastingos pliušas

Dydis: apie 30x27cm/11.8x10.3in

Užpildas: medvilnės PP

Pakavimo Sąrašas:

1 x Cartoon Automobilių Audinių Langelį

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realiame gyvenime.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Daugkartinio naudojimo ir Paprastas Valymas】Gyvūnų Audinių Langelį Padengti, yra patvarus ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Galima plauti tekančiu vandeniu, švelniai išgręžkite out, neišblunka, nr. pilling.

2.【Geros Kokybės Medžiagos】Mielas Animacinių filmų Popieriaus Turėtojas yra super patogus ir minkštas pliušinis medžiagą, ir gali būti naudojama kaip atrama ar pagalvę.

3.【Porankiu Audinių Langelį】Mielas Žaislas Animacinių filmų Gyvūnų Audinių Dėžutė gali būti naudojama kaip atrama pagalvė, taip pat galite pakabinti jį ant keleivio sėdynė, arba naudoti jį kaip miega pagalvę.

4.【Nešiojamų ir Erdvės Taupymo】servetėle turėtojas užima minimaliai vietos ir yra lengvai parduotuvėje.Pliušinis Audinys Turėtojas yra mažas ir lengvas nešioti, lengvas ir nešiojamas.

5.【Tinkamos Progos】Idealiai tinka automobilių salonuose, taip pat tinka miegamieji, gyvenamosios patalpos, ir biurai.Mielas Audinių Laikiklis Pliušinis yra svarbus dekoro jūsų namuose.

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Krova: Saulės Skydelis Tipas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija