Parduotuvė

  • Namuose
  • Mobiliųjų Telefonų Priedai
  • Paprasta PU Odos Telefoną Atveju Samsungs Galaxyes S22 Itin Saugiai Laikyti Kortelės, Piniginės Padengti Telefono, Piniginės Atveju Laikiklis Funkcija
img
img
img
img
img
img

Aprašymas:

1. Odos moliusko geldele piniginės mobile pocket suderinama su Samsungs Galaxyes S22 Ultra 5G.

2. Pagamintas iš patikimų PU odos su prisiūta diamond quilting, šis telefonas byla amortizatoriumi TPU vidinis apvalkalas su stipriais supaprastintas dvigubai siūlių ir švarus kraštas gabalai, patvarumo ir komforto liesti.

3. Tai mobilusis telefonas, piniginė, kuri gali padaryti daug dalykų.Labai daug kortelės skyrelio ir pinigų maišas, galite turėti visus savo pagrindinius ID kortelės, kreditinės kortelės, narystės kortelės, parduotuvių kortelės, kvitai, ir zippered skyriuje pakeisti, kad atitiktų visus jūsų poreikius lengvas pabėgimas.

4. Stilingas multi-purpose rankinėje šiuolaikinių merginų/mergaičių: vientisos spalvos ne išgalvotas, pusės skyriuje galima laikyti monetas, pridėti labai mažai svorio Samsungs Galaxyes S22 Ultra 5G, dydis yra ne per didelis, net tilptų į mažą rankinę -in stovėti leidžia jums perskaityti ne pastovus, nuolatinis Kampas, mygtuką blokuoti tvirtai laikykite savo telefoną.

5. Paprastas ir madingas dizainas, labai populiarus tarp mergaičių/merginų.Tai puiki dovana draugei ar motinos dėl gimtadienio, Padėkos, jubiliejus, ar Kalėdos.

Specifikacija:

Medžiaga: PU Oda

Dydis: 15.5*7.5*1.5 cm/6.10*2.95*0.59 į

Svoris: apie 100g

Produktų Sąrašas:

telefonas piniginės dėklas *1

Pastabos:

1. Gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano Parametrai.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Suderinamos Prekės: PALMIŲ
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Telefonas Krepšys
  • Savybės: Jokios Funkcijos