Parduotuvė

  • Namuose
  • Papuošalai Ir Aksesuarai
  • Silikono Matavimo Puodeliai Epoksidine Derva, Derva Atsargos Su 600&100Ml Silikono Puodeliai, Silikono Maišoma Lazdos, Maišymo Įrankis
img
img
img
img
img
img

Silikono Matavimo Puodeliai Epoksidine Derva, Derva Atsargos Su 600&100Ml Silikono Puodeliai, Silikono Maišoma Lazdos, Maišymo Įrankis

Suteikti jums su didesnės talpos maišymo puodeliai ir daugiau silikono maišymo įrankiai.

Visą įrankių rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų su glotnus, lengvai valomas paviršius.Po derva yra išgydoma, jis gali būti lengvai nulupti ir valomi, ir pakartotinai daug kartų.

Rinkinys suteikia didesnį matavimo puodeliai maišyti daugiau dervos.Ji taip pat suteikia daugiau matavimo puodeliai kelių spalvų maišymo, ir mažesnių puodeliai, geriau apdailos.

Įrankis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, su infuzijos uosto projektavimo ir matavimo linijos.Rinkiniai tinka maišymui dervos, "PASIDARYK pats" amatų darbai, dažų maišymo ir kitų skysčių darbą.

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x 600ml (20 MM) Didelis Silikono Matavimo Puodelis

4 x 100 ml Silikono Matavimo Puodeliai

3 x Silikono Maišymo Lazdelės

2 x Silikoniniai Puodeliai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija