Parduotuvė

  • Namuose
  • Žvejyba
  • Anti Slip Žvejybos Pirštinės Reguliuojamas Riešo Žvejybos Pirštinės MenFinger Anti-Supjaustykite Piršto Raštas Žvejybos Sandarios Lauko
img
img
img
img
img
img

Aprašymas:

Non-slip vieno piršto mesti pirštinės, pirštų apsaugos prietaisas, pirštų apsaugos, žvejyba.Gali būti dėvimi kairę ir į dešinę.

Pagamintas iš aukštos kokybės tvirtos medžiagos, patvarus ir patogus.Pirštu Kiosko apsaugines pirštines naudojamos žvejybos, apsaugoti pirštus nuo pjovimo ir dilimui.

Apsaugoti jūsų rankas nuo spygliais, kabliai, dantų plokštelės, ir filė peiliai Reguliuojamas elastinės juostos ir kablys ir dizaino, visiškai suvynioti apyrankės,dydis tinka daugumai žmonių.

Savybės:

Gaminio medžiaga: poliesterio pluoštas

Produkto spalva: mėlyna, raudona, juoda

Gaminio dydis: Riešo prasidėjusios 22cm/8.66 į

Ilgis 17cm/6.69 į

Pakavimo Sąrašas:

vienu pirštu žvejybos pirštinės*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kairės Ir Dešinės rankų Nešioti: OurFinger žvejybos pirštinės gali būti dėvimi ant rankų, lanksčiai, tinka tiek kairės ir dešinės rankos.Ji taip pat gali būti dėvimi ne tik pirštu, bet ir nuo kitų pirštų.

2.Aukštos Kokybės Medžiaga: Vieno Piršto žvejybos, pirštines, pagamintas patogiai, poliesterio, kuris yra patogus, storas, minkštas ir sklandžiai.Tai taip pat galima skalbti ilgalaikio susidėvėjimo.

3.Išvengti Rankos Traumos: žvejybos pirštų apsauga gali apsaugoti jūsų rankas nuo išorinių pažeidimų, pvz., erškėčių, kabliai, dantų plokštelės, aštrių žūklės įrankiais ir kt.Jis gali apsaugoti pirštus.

4.Reguliuojamas Dirželis: naršyti žvejyba piršto raštas yra reguliuojamas dirželis, kuris gali būti koreguojamas laisvai galite atsižvelgiant į komfortą savo riešą.Tokiu būdu riešo neatrodo stora.

5.Plačiai Naudojamas: Jis tinka žvejyba, dviračių sportas, lauko kempingas, uolomis, pirštų apsaugos, žvejybos atitinka piršto apsaugos poreikius žvejybos pradedantiesiems ir žvejybos entuziastams.

  • Tipas: atsparus vandeniui
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lytis: VYRAI
  • Funkcija: Anti-Slydimo