Parduotuvė

  • Namuose
  • Papuošalai Ir Aksesuarai
  • Akių Gėlių Vinjetė Bendable Nuotaka Plaukų Lankelis Didelės Granulės Dekoro Lankelis 2-Sluoksnis Vestuvių Rankų darbo Plaukų Papuošalai NA
img
img
img
img
img
img

Akių Gėlių Vinjetė Bendable Nuotaka Plaukų Lankelis Didelės Granulės Dekoro Lankelis 2-Sluoksnis Vestuvių Rankų darbo Plaukų Papuošalai NA

Pastaba: 1.Gerbiamas kliente, ačiū už jūsų užsakymų pirmą kartą.Tačiau gaila, kad kartais paketas bus pristatytas ne apie 15-25 dienų, nes jis turi keletą kartų, kai mes turime tiek daug, kad produktas.Ir mes negalime kontroliuoti tam tikras sąlygas tranzito.Taigi, tikiuosi, jūs galite suprasti.Bet prašome nesijaudinkite, mes atsiųsime tai greičiausias būdas.

2.Jei jums iškilo klausimų, dėl užsakymų prašome elgtis ramiai ir susisiekti su mumis pirmą, mes suteikiame jums patenkinti atsakymą.Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. VISOMS MERGINOMS IR MOTERIMS: gražus plaukų puošmena, kuri daro jus patrauklesnį.Jis geras to padaryti iki jūsų šukuosena.

2. DYDIS: Priemones, apie 6*27cm ilgio.Vienas tinka visiems.Tinka kasdien, atostogų ir kitų kartų.Stilingas ir elegantiškas pakankamai, kad atitiktų jūsų apranga.

3. MEDŽIAGA: Pagaminti iš kokybiškų akių, kalnų krištolas, metalas ir karoliukai.Šviesos įvertintų, neduos per daug naštos ant savo plaukų, suteikiant jums patogiai dėvėti patirtis.

4. NEMOKAMAI STILIUS: Jokių apribojimų plaukų ilgis ar plaukų stilių.Paprasta ir šviežias dizainas daro vizualinį poveikį yra geriau ir akivaizdus.

5. PUIKI DOVANA: Puiki Kalėdų, Gimtadienio, Naujųjų Metų, ir daugiau.šventė ar kita proga dovana merginoms ir moterims.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų ekrano ir šviesos poveikis.

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Aprašymas:

Medžiaga: metalas, karoliukai, kalnų krištolas, akių

Dydis: apie 6*27cm

Apdailos forma: dėvėti

Spalva/Stilius: Kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris: 54g

Komplektą Sudaro:

1 x Plaukų Lankelis

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

  • Stilius: Mielas/Romantiška
  • Elemento Tipas: Hairwear
  • Medžiaga: Verpalai
  • Formos\modelis: AUGALŲ
  • Bauda ar Mados: Mados
  • Metalų Tipas: Aliuminio lydinio
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lytis: MOTERIS
  • Modelio Numeris: FD1243