Parduotuvė

  • Namuose
  • Papuošalai Ir Aksesuarai
  • 64 Vnt Vaikai Kūrybos "Pasidaryk Pats" Kristalų Rankų Darbo Apyrankė Priedai Dovanų Rinkinys Su Karoliukais Pakabukas Tinka Mergaitėms Kalėdų Gimtadienis
img
img
img
img
img
img

Informacija:

64 Vnt "PASIDARYK pats" Papuošalų Rinkinys: yra 20 pakabučiai, 20 Metaliniai Karoliukai, 20 Stikliniai Karoliukai, 3 Apyrankės, 1 dovanų dėžutė, 64pcs iš viso visi jie yra supakuoti į išskirtinį dovanų dėžutėje.

Įvairaus Dizaino: daug įvairių stilių, jie gerai atrodo ir gražus, leidžia suderinti juos sukurti stilingas papuošalai kiekvienai progai ir nuotaiką.

Saugi Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės lydinio, medžiagos, Nikelio, Švino ir Kadmio, laisvas, gražus ir sveikas, odos draugiškas, hipoalergicznych, patvarus ir lengva saugoti.

Lengvai PASIDARYK pats: Tiesiog nuimkite varžtą švelniai pabaigoje yra sagtis, pasirinkti, granulių arba pakabučiai norite į grandinę, tada priveržkite varžtą, jūs galite lengvai imtis pakabukai off ir pertvarkyti juos, arba pereiti aplink juos, kad skirtingų apyrankės.

Puiki Dovana Jai: Sumaišoma ir suderinti karoliukus ir portjeras individualizuoti ir sukurti stilingą apyrankę kiekvienai progai ir nuotaiką.Puiki dovana mergaitėms gimtadienio, Kalėdų, Valentino Diena, Motinos Diena, Jubiliejus ir t. t.Taip pat, galite sukurti unikalius papuošalus ir suteikti jai mylimuoju, draugais ar šeima.

Specifikacija:

Medžiaga: alloy

Apyrankės ilgis: 16 cm/6.29 colių

Pratęsimas grandinės ilgis: 5 cm/colių 1.97

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, gali būti nedidelių nuokrypių.

2. Lieti papuošalai bus būti oksiduotas ir išblukęs, kad kuo mažiau sąlyčio su vandeniu, prašome pabandyti antspaudas saugojimą, jeigu ne jį dėvėti.

3. Prieš dėvėti, rekomenduojama taikyti sluoksnio nagų lako ant papuošalus ir lėtina oksidacijos greitis.

64pcs

Paketas apima:

1 x Dovanų Dėžutėje

3 x Apyrankės

20 x pakabučiai

20 x Metalo Karoliukai

20 x Stikliniai Karoliukai

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: SayMakerLace