Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • 25Pcs Turas Sublimacijos Keramikos Ornamentais Porceliano Tuščią Asmeniniams Kalėdų Eglučių Papuošalai Už Šilumos Spaudos Spausdinimo Amatų Dovana
img
img
img
img
img
img

Savybės:

1. Sublimacijos tuščią ornamentas gali būti "PASIDARYK pats" spausdinti onside, atgal Kalėdų ornamentu yra nepadengtas už labai raštu poveikį.

2. Kiekvieną dekoratyvinis tuščias turi skylę, todėl jūs galite pakabinti jį ant savo Kalėdų medį.

3. Keramikos ornamentais ruošiniai ne tik parama šilumos spaudos, spausdinti, bet taip pat paramą, UV spausdinimas.Temperatūra: 360 F, Laikas:250 S.

4. Puikiai tinka Kalėdų, vestuvių, kūdikių dušai, gimtadieniai, naujieji Metai ir kt.

5. Sublimacijos ornamentu leidžia jums pridėti bet kokio dizaino, jūs norite.

Specifikacija:

Pavadinimas: Keraminės Sublimacijos Papuošalai

Medžiaga: Keramika

Spalva: Balta

Forma: Apvalus

Matmenys: 7.3 cm x 7.3 cm x 0.3 cm/2.87 x 2.87 x 0.12 į

Kokios patarimai:

Prašome nustatyti temperatūros perdavimo mašina iki 180 - 200 laipsnių Celsijaus / 356 - 392 laipsnių pagal celsijų, tada paspauskite lengvai ir laukti 180 sekundžių baigti.Pernelyg didelis spaudimas ir ilgai karšto presavimo trukmė bus sukelti keramikos tuščią ir bus pertrauka.

Pakavimo Sąrašas:

Keramikos Sublimacijos Papuošalai*25pcs

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Naujųjų Metų Kortelės: Gali būti "PASIDARYK pats" spausdinti onside, tuščią ant nugaros.Atgal Kalėdų ornamentu yra nepadengtas už geriausią rašyti poveikį, su daug vietos, gražus asmeninę žinutę arba jūsų norų, ir saldus žodžių savo gerbėjams ir draugams.

2.Tinkamas Dydis: Mūsų keraminių diskų priemonė 7,3 cm/ 2.87 skersmens ir 3 mm/ 0.12 storio, tinkamo dydžio visų rūšių "PASIDARYK pats" amatų.Kiekvienas ornamentas tuščią ateina su skyle, kuri yra patogi jums pakabinti ant Kalėdų eglutės, arba naudoti kaip vardo žymą dėl gyvūnų laikymo, dovanojimo arba vietos, kad jūs norite.

3.Naudojimo instrukcija: porcelianinė ornamentu tinka UV spausdinimas, ir šilumos sublimacija.UV spausdinimo reikia naudoti UV spausdinimo rašalas ar Infusible rašalo.Sublimacijos Parametras Nuoroda temperatūra: 360 F, pasiūlė laikas:250 S, tinka sublimacijos spausdinimo šilumos spaudos mašinos.

4.Platus Taikymas: Jūs galite atspausdinti jūsų norimą paviršiaus modelius šių keramikos ornamentais ruošiniai pagal sublimacijos technologija, kad kai kurie asmeninį amatų, tokių kaip Kalėdų papuošalai, kuprinė maišelis etiketes, dovanų žymes ar kitus projektus.Taip pat galite naudoti savo vaizduotę ir naudoti jį kaip apdailos papuošti jūsų grupė, data, vestuves ar kaip ypatingą atmintį.

5.Didelis Dovanų Pasirinkimas: Projektavimas, kūrimas, papuošti ir pritaikyti dovanas tiems, kuriuos mylite.Naudoti mėgsta švęsti sužadėtuvių, naują santuoką arba kurių metinė tradicija ar kaip dovana draugams ir šeimos, kaip graži dovana.Tai ne tik vestuvių dovanos!Papuošti jų vaikams", gimtadienio, Kalėdų ir daug daugiau!

  • Tipas Didmeninės: NO
  • Elektroninis: NO
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • Pakavimas: Jokių Dovanų Dėžutė
  • Kilmės: Žemyninė Kinija